Låsesmed til autonøgler og biler

En af Københavns førende låsesmede – Københavns Låsesmed har startet en ekstra afdeling op pga. en stigende efterspørgsel på bl.a. autonøgler. Afdelingen går under navnet Autolåsesmed Marschall, og er som en del af Københavns Låsesmed med i Marschall Safety Group.

Autolåsesmed Marschall har bred erfaring gennem Københavns Låsesmed, og det tætte samarbejde med leverandører og producenter har medmedført, at der forhandles et bredt udvalg af autonøgler. Autonøgler kommer i alle størrelser og former og er det ønskværdigt, fås de også med fjernbetjening.

Listen af autonøgler der føres er lang og dækker bl.a. over almindelige bilnøgler, autonøgle med klapnøgle, autonøgle startspærre og kreditkort autonøgle.

Specielt de såkaldte kreditkort nøgler er i fremgang, hvor metaldelen er fjernet. Disse plastikkort autonøgler laves selvfølgelig også af Autolåsesmed Marschall.

Skal man have lavet autonøgler hos låsesmeden kan det både foregå igennem det mobile værksted eller på drive-in værkstedet. Du har måske låst dig ude af bilen, og har du behov for en simpel låseopgave eller en mere teknisk en af slagsen, så kan du få hjælp af autolåsesmeden.

På Autolåsesmed Marschalls hjemmeside kan man se meget mere om alle de forskellige biltekniske låsesmedsopgaver der udføres, samt hvilke forskellige typer af autonøgler der kan laves mm.