Hvorfor ikke vælge kopimøbler, når der skal købes designikoner?

Du har lige flyttet din virksomheds kontorer til en ny adresse, og alle de gamle møbler passer fint ind, men du har en masse ny plads, som du ikke havde før. Hvad gør du? Hvis du står og mangler møbler til jeres mødelokaler, afslapningsområder og reception, så kan du spare nogle penge ved at købe kopimøbler af de helt store designere og dermed give dine kontorer og mødelokaler en mere sofistikeret stil – med fantastiske kopier af de store ikoniske møbler fra Voga.com.

Når du har masser af kunder, der ofte kommer og besøger jeres kontor til møder og deslige, så vil det bestemt give et godt indtryk at have inventar, der giver virksomhedens professionalitet endnu et lag. Designmøbler kan ofte være meget dyre og endda være direkte uopnåelige for mange mindre virksomheder. Her kan kopimøbler, der ligner originalen 100 %, hjælpe til med at få budgettet til at løbe rundt.

De fleste chefer vil uden tvivl sige ja tak til at få noget billigere, og der kan kopimøbler bestemt spare virksomheden for mange kroner, samtidig med at man ikke går på kompromis med kvalitet og stil. Mange vælger blot at købe deres møbler hos en grossist, men er man en virksomhed, som forstår sig på design, og hvor services og produkter er af designmæssige kvaliteter, så må man formode, at de har lyst til at fremstå som en virksomhed der er sofistikeret på et designmæssigt plan, selv når det kommer til kontormøblerne, som sagtens kan være kopimøbler.

Eksempelvis kan man i receptionsområdet omkring indgangen lave et mindre område, hvor kunder og samarbejdspartnere kan vente i eksempelvis Arne Jacobsens Ægget. Se det vil være at tage indirekte designmæssigt standpunkt, at vise sin holdning til godt og smukt design. Mange virksomheder indenfor denne branche har allerede masser af forskellige typer af designmøbler i deres lokaler, men få af dem har kopimøbler, fordi de måske ikke mener, at det er troværdigt. Men hvad nu hvis kopimøblerne var så tro kopier, at en kender ikke ville kunne se forskel samt det var til halv pris. Se så er det straks en hel anden situation for en chef, der kender begrænsningerne for virksomhedens budget.

Hos Voga.com kan du købe kopimøbler og boligtilbehør fra de mest populære designere gennem tiderne -alt fra Arne Jacobsens Ægget til Poul Henningsens PH lamper til replika af Vincent Van Goghs mest kendte malerier. God vind med at få gjort dine kontorlokaler lækre og indbydende.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*