Min kollega havde fået lavet to implantater, og jeg anede intet!

Jeg har en nær kollega, som jeg har siddet overfor i over tre år nu. Vi taler samme tit, også efter arbejdstid og vi spiser altid sammen til frokost. Og så her forleden fik jeg den overraskelse, at han åbenbart har fået implantater.

Til jul knækkede han helt dramatisk to tænder på en stump brusk eller knogle i flæskestegen og fik akut sat nogle midlertidige implantater i i stedet for.

Men nu har han så fået en rigtig implantatbehandling i, og hans to implantater sidder permanent nu. Og det er simpelthen så flot lavet.

Han havde med vilje ikke sagt det til mig i hele januar, sagde han, fordi han ville se, om jeg opdagede noget. Han havde fået at vide på tandklinikken, at ingen ville kunne se forskellen fra hans gamle tænder, men han troede ikke på dem. Derfor ville han teste det på mig, og jeg anede det ikke! Man kan slet ikke se, at det er implantater, jeg er dybt imponeret. Jeg har ikke noget behov for implantatbehandlinger, hvad jeg ved af, men hvis jeg havde, ville jeg da slet ikke tøve med at få det gjort. Det er jo ikke længere en katastrofe at knække hjørne af sine tænder.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*