Knæk et regnskab – et kursus for ikke-økonomer

Arbejder du til dagligt med regnskab, og har du svært ved at knække et regnskab, eller har du brug for at blive opdateret inden for de økonomiske aspekter, så kan det være en god ide at deltage i kurset “Knæk et regnskab”.

Kurset “Knæk et regnskab” udbydes af Supplement A/S, og det er kort sagt et kursus om økonomi for ikke-økonomer. Man kan også kalde det et kursus i økonomi for “dummies”. På kurset lærer man overordnet set om regnskabsforståelse og regnskabsanalyse, og hvad dette indebærer.

Hvem henvender kurset “Knæk et regnskab” sig til?

Kurset “Knæk et regnskab” henvender sig til alle ledere og medarbejdere, der til dagligt arbejder med regnskab, og som ikke har en uddannelse inden for faget. Det er dog vigtigt at understrege, at det ikke er et bogholderikursus, men et et kursus der giver en grundlæggende viden og forståelse for regnskab og regnskabsanalyse. Du lærer med andre ord at knække et regnskab så at sige.

Det lærer du:

På kurset “Knæk et regnskab” lærer du blandt andet om gældende regnskabsregler, regnskabets indhold og opbygning, brug af nøgletal, faresignaler i regnskabet samt nye tendenser. Dette er blot nogle af de mange aspekter, der vil blive belyst på kurset “Knæk et regnskab”.

Så trænger du til at få genopfrisket din viden, eller mangler du overblik eller forståelse for regnskaberne, så lær at knække et regnskab ved at deltage på det omtalte kursus.

Læs mere om Knæk et regnskab her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*