Keypartner – garant for din tryghed

keypartner

Har du låst dig ude? Har du brug for at få tyverisikret dit hjem? Har du brug for at få udskiftet alle dine låse? Uanset hvad du har brug for, kan Keypartner hjælpe dig – døgnet rundt.

Keypartner udbyder både låseservice til privat- og erhvervskunder, og der er ikke det låsesystem, firmaet ikke kan håndtere. Dertil er Keypartner ISO 9001 certificeret på ADK og MEK og godkendt af Forsikringsselskaberne (F&P).

Keypartner: Tryghed frem for alt

For Keypartner er noget af det allervigtigste tryghed. Tryghed er det vigtigste, firmaet kan tilbyde sine kunder. En af de “tryghedsløsninger”, firmaet tilbyder, er sikkerhedsdøre. I forbindelse med indbrud er de svageste punkter som oftest dørbladene og de gamle karme af træ. Med en sikkerhedsdør af stål fra Keypartner er sikkerheden helt i top.

Men bare rolig. Den ligner ikke noget fra en James Bond-film. Den ser ud og fungerer som en almindelig dør – og den giver det mest effektive forsvar mod indbrudstyve. Men ikke nok med det: Med en sikkerhedsdør er man du sikret mod røg og brand, og døren kan dermed redde liv.

Adgangskontrol hos Keypartner

En af de andre produkter, Keypartner forhandler, og som giver større sikkerhed til kunden, er firmaets adgangskontrol. Har du et almindeligt mekanisk låsesystem, kan du risikere at skulle omlægge hele systemet, hvis blot en enkelt nøgle i din husstand forsvinder. Det problem slipper I for med adgangskontrol. Systemet gør det nemlig nemt at:

  • Ændre adgangsforhold løbende
  • Tilføje eller udelukke brugere
  • Spærre en nøgle
  • Se hvem der kommer og går

At du med adgangskontrol kan se, hvem der kommer og går, er med til at øge din sikkerhed – og dermed din tryghed. På den måde vil du nemlig altid hurtigt kunne spotte, hvis det er ubudne gæster, der forsøger at trænge ind i din bolig.

Keypartner leverer desuden dørtelefoner, som fungerer sammen med adgangskontrolsystemer. Der er typisk økonomiske fordele ved at etablere dørtelefonanlæg og elektronisk låsesystem samtidig.

Alt i alt er der ingen grund til at føle sig utryg i sit hjem – og Keypartner vil gøre sin del af arbejdet for at forhindre unødig utryghed.

Her kan Keypartner hjælpe dig

Keypartner opererer i København og omegn, og firmaets fangarme når langt ud. Du kan bl.a. ringe til Keypartner, hvis du har brug for…

Her kan du finde Keypartner – fysisk og digitalt

Keypartners forretning ligger her:

Øster søgade 36, 1357 København K
82828209
info@keypartner.dk
CVR-Nr. 36963964