Kashmir – indisk restaurant i København

Kender du Kashmir? Det er en lækker indisk restaurant i København, som har eksisteret i over 30 år. Restauranten er bannerfører inden for det indiske køkken i Danmark. Kashmir har to restauranter, begge lokaliseret i København. Her serveres indisk mad i den ypperste kvalitet og inden for hyggelige, autentiske rammer.

Hvorfor er Kashmir den indiske restaurant i København, du bør vælge?

Forestil dig, at du befinder dig under varme himmelstrøg i vest-Himalaya. Du har været ude hele dagen og har bygget en kæmpe appetit op. Det eneste, du kan koncentrere dig om nu, er at indtage lækker indisk mad.

Nogenlunde sådan en følelse får man, når man tager på restaurant Kashmir. Kashmir er en indisk restaurant, hvor kokkene har indgående kendskab til det indiske køkken, hvorfor restaurantens udvalg af indiske retter er kæmpe stort, ligesom maden altid serveres i autentiske rammer med en indisk atmosfære. På den indiske restaurant er spiseoplevelsen mere end bare en almindelig, ordinær spiseoplevelse: Resturant Kashmir giver dig en kulturel og gastronomisk oplevelse, der minder om de gode spisesteder i Indien, hvor kvaliteten er tip-top.

Take away og catering hos den indiske restaurant i København

Indisk mad er velegnet til mange forskellige lejligheder. Det er Restaurant Kashmir klar over, og derfor tilbyder restauranten catering. Hvis du vil bestille det helt store bord til eksempelvis bryllup, konfirmation eller fødselsdage, så leverer Kashmir med glæde maden. Eller er du måske interesseret i en indisk frokostordning i din virksomhed, så er det også muligt at få dette hos Kashmir. Uanset hvilken catering-ordning, du ønsker, er Kashmir en indisk restaurant i København, hvor der udelukkende benyttes gode, sunde og friske råvarer.

Er du blot ude efter indisk take away i København, er Kashmir også det oplagte valg. Den indiske restaurant tilbyder nemlig mad ud af huset. Så vil du gerne tage den lækre kulinariske Himalaya-følelse helt hjem i privaten, er det bare at bestille take away – så leverer Kashmir hurtigt.

Det er nemt at booke bord

Vil du reservere bord på en af de to restauranter lokaliseret i henholdsvis Køge og Østerbro, kan dette gøres online. Bookingen er nem og hurtig, og du kan altid læse menukortet på hjemmesiden.

Restaurant Kashmir glæder sig til at byde dig velkommen!