Johannesen Kran og Maskintransport: eksperter i branchen

kran

Det er få virksomheder, der kan prale af at have over 75 år på bagen. Ikke desto mindre er det netop det, som Johannesen Kran og Maskintransport har. Det er en familieejet vognmandsforretning, som har 4. generation i førerstolen i dag. Eventyret startede med Johannes Johannesen, der tog fra Lolland til Hovedstaden. Den 31. oktober 1931 nedsatte sig som vognmand på Nørrebro, og med tiden har konceptet udviklet sig markant. Derfor passer betegnelsen “kranfirma” måske også bedre i dag. Virksomheden har nemlig løbende specialiseret sig i kran og maskintranport.

Johannesen Kran og Maskintransport udfører alle opgaver inden for hejsning, baksning og maskintransport. De har afdelinger flere steder i Danmark og tilbyder service i både Jylland, på Fyn og på Sjælland. Vognmandsfirmaet råder over en stor maskinpark, hvor både almindelige kraner, mobilkraner og mobile tårnkraner udgør dele af sortimentet. Det mangeartede udstyr gør, at de kan løse både store og små opgaver inden for privat og erhverv. Mangler du kranservice – måske akut – kan du kontakte virksomheden alle døgnets timer. De rykker hurtigt ud, lige meget hvor du befinder dig.

Hvad end din opgave indebærer, er der god chance for, at Johannesen Kran og Maskintransport kan hjælpe. Du kan leje en kran med kranfører, som så kan udføre opgaven. Det er også muligt at leje udstyr i forskellige former. Køreplader, glassug og containere er eksempler på udstyr, der udlejes. Fælles for alt udstyr er, at det hyppigt kontrolleres, så de sikkerhedsmæssige foranstaltninger altid er i orden.

Hvad kendetegner virksomheden?

De mange år i branchen har medført en høj grad af ekspertise og indgående viden om faget, som kommer kunder til gode. Hos det etablerede kranfirma er der ikke noget, der hedder standardløsninger. Hver opgave vurderes individuelt, og de mange års erfaring danner ramme om optimale og skræddersyede løsninger. Kranførerne er eksperter på deres område, og de har efterhånden prøvet alt, man kan forestille sig. Som specialister har de derfor de nødvendige kompetencer til at vurdere, hvad der bedst kan betale sig inden for opgavens rammer. Som kunde betaler du derfor kun for det, der er nødvendigt, og ikke for en masse overflødige ydelser. Det understøttes også ved, at hver opgave besigtiges individuelt – i fællesskab med kunden.

Den høje faglighed og kvalitetsikring går igen gennem hele virksomhedens processer. Det er en stor del af firmaets DNA, og derfor er det også vigtigt, at alle kunder får den samme kvalitetsbevidste kundeservice og opgaveløsning.