Jeppe Graversen – iværksætteren med en drøm

jeppe graversen

Jeppe Graversens drøm var at starte sin egen virksomhed. Med en blændende passion for at skabe ting og løse problemstillinger, var banen lagt for, at Jeppe Graversen kunne blive en dygtig iværksætter. Jeppe dannede i 2016 sin første virksomhed ved navn Sky-Work. Sky-Work er en virksomhed, der tilbyder Rope Access – også kaldet erhvervsklatring. Jeppes firma tilbyder en sikker og professionel måde at udføre arbejde på højtbeliggende steder ved hjælp af freelanceklatrere. Erhvervsklatrere kan bruges til at nå svære steder på bygninger, der ikke er mulige med kraner eller stilladser. Samtidig er det ofte en billigere løsning end kraner, lifte eller stilladser.

Jeppe er CEO i Sky-Work, og har bag sig et hold af freelanceklatrere. Han har et håb om at kunne fastansætte et par klatrere inden længe, da virksomheden har kurs mod nye højder. Selv arbejder Jeppe fuldtid for at få sin drengedrøm til at gå i oplevelse – og han er godt på vej.

Jeppe opnåede drømmen på trods af udfordringer

Jeppe Graversen er født og opvokset i Jyllands navle, Herning. Her blev han uddannet tømrer og har derefter specialiseret sig i erhvervsklatring gennem kurser i klatring i olie, vind- og gasindustrien. Iværksættergenet kom ikke udefra. Jeppe er vokset op med en far, der har været iværksætter hele sit liv. Herfra har han lært, at man kan komme langt med hårdt arbejde og troen på sig selv. Dog skulle der et par års overvejelser til, før Jeppe turde kaste sig ud i iværksættereventyret. Jeppe har nemlig kæmpet med ordblindhed hele sit liv, hvilket fik ham til at tvivle på, om han var i stand til at starte sin egen virksomhed. Men Jeppe har lært at tro på sig selv og finde hjælp i andre, hvor han har brug for det. Han fandt ud af, at selvom han manglede faglige kundskaber inden for læsning og stavning, havde han disse kvaliteter andre steder. Jeppe sans for at skabe ting og se illustrative løsninger er helt i top. Ordblindheden skulle ikke stå i vejen for hans drøm, og for at komme i mål søgte Jeppe inspiration i andre ordblinde iværksættere som Walt Disney, Albert Einstein og Thomas Edison.

Sky-Work leverer professionel erhvervsklatring

Sky-Work har med blot to år på bagen allerede stor erfaring og ekspertise inden for branchen. Jeppe og hans medarbejdere klarer diverse opgaver fra facadebehandlinger mod alger til tømrer- og elektrikerarbejde i reb. De kaster sig ud fra toppen af højhuse for at fikse diverse problemer, og de gør det altid med perfektion. Jeppe Graversen har bygget firmaet på fire kerneværdier: Vilje, optimisme, empati for sine medarbejdere og kunder samt troen på sig selv. Sky-Work garanterer altid en tæt kundekontakt, og ofte ser man også, at Jeppe selv tager arbejdshandskerne på og klatrer afsted til de sværeste områder sammen med hans ansatte.

Jeppe Graversen er et levende bevis på, at man aldrig skal opgive sine drømme. På trods af udfordringer med ordblindhed har Jeppe skabt en succesfuld virksomhed. Sky-Work har fart på, og med nogle af de dygtigste klatrere inden for deres erhverv, kan de hurtigt blive en af de dygtigste spillere i branchen.