Hvilke brancher kan have gavn af EMCO Controls produkter?

produkter til industri

EMCO Controls producerer “dp flow elements” og laver speciallavede løsninger til mange forskellige kunder, som har brug for forskellige løsninger inden for flow-, level- og temperaturmåling. Det er ikke kun én type kunde eller branche, som benytter sig af EMCO Controls produkter, men mange forskellige. EMCO Controls leverer nemlig både standardvarer og udvikler specialproducerede løsninger, der tager udgangspunkt i den enkelte kunde og branchens ønsker og behov.

EMCO Controls har derfor også mange forskellige typer kunder i hele verden, som kan have gavn af flowløsninger. Der er både store og små virksomheder, som benytter sig af løsningerne. Fælles for alle typer kunder og brancher er, at de har et behov for at kunne måle flowet meget præcist. Med flowudstyr fra EMCO Controls kan man automatisere målingen og derved spare tid og optimere ressourcerne.

Blandt typiske brancher kan nævnes

  • Olie og – gasindustrien
  • Kraftværker fx vandkraftværker
  • Raffinaderier
  • Farmaceutisk industri
  • Kemisk industri
  • Skibsindustrien
  • Fødevareindustrien

EMCO Controls afbryder-produkt (switch) kan inden for skibsindustrien blandt andet benyttes til at overvåge væskeniveauer i beholdere, så man bliver informeret eller alarmeret, hvis niveauet er for lavt eller for højt. Og inden for olie-og gas industrien er flow-produkterne særlig efterspurgte.

Hvad kan man forvente af produkter fra EMCO Controls?

Vælger man løsninger fra EMCO Controls får man dansk produceret produkter og instrumenter, der alle bliver produceret fra værkstedet i Hillerød. Herfra foregår eksportsalget også. Kvaliteten er helt i top og lever op til strenge kvalitetskrav fx har EMCO Controls ISO 9001:2015, EN 3834-2 og PED Modul H og flere andre produktgodkendelser. Både produkternes designs og kontraktionen af dem lever op til internationale standarder. Det gælder både specialvarer og lagervarer.

EMCO Controls er markedsleder og har været det siden 1966.