Husk nu på de kommunikationsansattes egne social media management

Min veninde har lige fået et helt nyt job, hun er blevet ansat af et stort firma, som skal have hjælp til at markedsføre sig selv i de sociale medier, det hedder social media marketing.

Hun er uddannet inden for kommunikation, og så har hun skrevet speciale om en top politikers brug af social media management under en valgkampagne, som havde stor succes. Hun fik 12 for sit speciale, og det er faktisk hendes vejleder, der har skaffet hende jobbet.

Social media marketing er helt vildt aktuelt lige nu, tænk bare på den der sag med Ditte Okman, var det ikke sidste år eller forrige, den sag kørte?, som netop var ansat af Venstre til at markedsføre partiets blødere sider i de sociale medier.

Det paradoksale var så, at det hun var ansat til at forbedre hos Venstre, det ødelagde hun jo så lidt for sig selv. For hun var ikke selv specielt god til social media marketing af sit eget brand, for hun svinede jo alle mulige kendte til, vist også andre politikere, netop i det sociale medier. Så måske hun ikke var bedste kandidat til stillingen alligevel. Jeg tror næppe min veninde begår samme fejl, hun er så tjekket og ordentlig at det umuligt kan ske. Men man skal have tjek på mange løse ender, man ender nemt på forsiden som Okman!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*