HusCompagniet bygger jeres drømmehus

Huscompagniet

DenHuscompagniet 1. september 2010 blev de to store typehusfirmaer, FM-Søkjær og interbyg, slået sammen til ét firma – HusCompagniet. Det betyder at virksomheden tilsammen har været i branchen i mere end 40 år, har bygget mere end 17.000 huse og kan fremvise en så stærk likviditet, at de opfører ikke mindre end 1.350 huse hvert eneste år, uden at tage betaling, før køberen får nøglen til det nye hus.

Dertil skal det tages i betragtning, at HusCompagniet er ejet af nordens største kapitalfond, EQT, som har mere end 20 års erfaring og står bag en lang række danske virksomheder og pensionsselskaber.

Man behøver derfor ikke at frygte, at HusCompagniet ikke er her i morgen. For de står stærkt og har et solidt fundament i ryggen.

Afdelinger rundt omkring i landet

HusCompagniet har 11 afdelinger rundt omkring i hele landet, og kan findes på Sjælland, i Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland samt på Fyn. Her kan du finde både salgskontorer, showrooms samt udstillingsbyer, hvor deres udstillingshuse står til inspiration.

Typehuse hos HusCompagniet

Med deres mange års erfaring og de mange tusinder af huse de gennem tiden har opført, kan HusCompagniet hjælpe med enhver husdrøm. Det betyder selvfølgelig at ethvert typehus tilpasses til kunden og dennes behov. En personlig byggerådgiver tager en samtale med kunden om deres behov, ønsker og drømme til et arkitektbygget typehus. Derefter udarbejder HusCompagniet et forslag til et personligt typehus på baggrund af de indledende samtaler.

Derudover er alle deres typehuse med lavt energiforbrug og lave driftsudgifter samt udstyret med et ventilations- og genindvindingsanlæg, som sikrer et godt indeklima i huset.

Hos HusCompagniet kan du vælge blandt mange forskellige typehuse, såsom:

 • Etplanshuse som er enkle, elegante og har plads til hele familien
 • Bokshuse hvor funkis og kubistisk stil forenes i et moderne møde
 • Ensidig taghældning med udgang til haven fra alle rum og med plads til en hems eller to
 • Længehuse med plads til udendørs hyggekrog, overdækket indgang og et stort køkkenalrum
 • Forskudte huse hvor lyset strømmer ind fra alle sider dagen lang
 • Dobbelt forskudt hus med en perfekt gårdhave i forlængelse af køkkenalrummet
 • H-huse er kompakte huse med plads til separat børne- og voksenafdeling
 • 1½-planshus er et klassisk hjem som passer ind i alle kvarterer
 • Byhus er huset der passer ind i alle byzoner
 • Fiskehuset har et rent snit, en slank profil og er et stilsikkert valg
 • Murermesterhuset er et klassisk hus med personlighed og robusthed
 • Trempel er et moderne og iøjefaldende hus med stor plads
 • 2 planshus har plads til hele familien og individualisme
 • 2 planshus med sadeltag er stort set vedligeholdelsesfrit
 • 2 planshus med valmtag er romantisk og klassisk uden at være for meget
 • 2 planshus med ensidig taghældning er anderledes, markant og moderne

Så uanset hvilke husdrømme man har, vil man med garanti kunne finde drømmehuset hos HusCompagniet.

Et sikkert og trygt valg

HusCompagniet har medarbejdere i hele landet, som alle er eksperter i at bygge huse. Deres ekspertise og erfaring gør, at man vil opleve byggeprocessen som snorlige og hvor der samtidig er fuld gennemsigtighed gennem hele forløbet.

En anden grund til at vælge HusCompagniet er deres store fokus på at give hver enkelte kunde den bedste oplevelse – for som de siger, så gør deres kunder det kun én gang i hele deres liv. Men de gør det mere end 1350 gange om året. Og det er faktisk flere gange om dagen.

Man kan ikke tage fejl af andres erfaringer

HusCompagniet er fem år i træk desuden blevet kåret som ”Årets Husbygger” på anmeld-håndværker.dk. Derudover har de på Trustpilot.dk Danmarks mest tilfredse kunder inden for deres kategori. Det kan ikke andet end at give tryghed.

Tag fat i HusCompagniet når du skal bygge hus

Når du skal have bygget dit drømmehus fra bunden, er HusCompagniet en oplagt og sikker samarbejdspartner. Tag et kig ind på deres hjemmeside og få meget mere inspiration, se deres udstillingshuse, huse til salg eller bestille et katalog.

 

Du kan også finde HusCompagniet på LinkedIn, Trustpilot og Facebook.