Hjælp til bilagshåndtering

Jeg håndterer mange bilag i løbet af min arbejdsdag, og har nu endelig fået min chef overbevist om at vi skal have elektronisk bilagshåndtering der hjælper og systematiserer, for med alt det administrative arbejde som bilagshåndtering kræver, er jeg lige ved at drukne. Jeg er dog i tvivl om hvilken form for elektronisk bilagshåndtering jeg skal vælge?

Jeg håndterer mange bilag i løbet af en dag. Først er der den bilagshåndtering der handler om godkendelse fra min chef til bogholderiet, bilag der skal godkendes til betaling. Det ville spare mig og for så vidt også min chef en masse tid ved at bilagene foreligger elektronisk og han blot med et simpelt klik kan godkende udgifterne. Jeg ved ikke om mine drømme om bilagshåndtering er for store lige her, men jeg har hørt at der findes noget der kan klare det.

Min problematik nu, vedr. bilagshåndtering er at jeg ikke er så god til at læse og gennemskue tekniske beskrivelser. Jeg ved hvad jeg ønsker og drømmer af et elektronisk bilagshåndtering program. Men kan ikke selv finde det.  Derfor hører jeg meget gerne fra nogen der har erfaringer. Indtil videre har jeg læst om bilagshåndtering fra Acubiz og Visma, men jeg kan ikke gennemskue forskellen. Og hvad er er at foretrække, og jeg orker ikke at have glade friske sælgere på besøg, for jeg har et bedre overblik over hvordan bilagshåndtering foregår hos de 2.

Det der dog er vigtigt for mig er, at det program jeg vælger, skal effektivisere min arbejdsdag og den bilagshåndtering jeg har og videregiver til andre i virksomheden. Videre ønsker jeg at om muligt fuldstændig at afskaffe vores frankeringsmaskine og kun overgå til elektroniske bilag. Det er i det store hel mit ganske beskedne ønske til elektronisk bilagshåndtering.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*