Haus & Honey – Køkkener i tysk kvalitet og nordisk design

Haus & Honey_Logo1

Haus & Honey er en eksklusiv køkkenforretning, der ligger på Østerbro i København. Forretningen specialiserer sig i moderne køkkener samt køkkenindretning til den kræsne dansker, som gerne vil have kvalitet, design og funktionalitet samlet i ét. Haus & Honey drives af Helle Jensen, som har været i design- og køkkenbranchen i mange år. Hun er også køkkenkonsulent og kan hjælpe interesserede med at finde den helt rigtige  køkkenløsning, hvad enten det er et snedkerkøkken, Rotpunkt eller farverigt køkkenrum, man er ude efter.

Køkken_Rotpunkt_Hausandhoney

Haus & Honey forhandler blandt andet det populære Rotpunkt, som er kendetegnet ved tysk kvalitet og nordisk design, og som er meget eftertragtet i dele af København samt hele Nordsjælland.

Hvad er Rotpunkt?

Rotpunkt er bundsolid kvalitet fra Tyskland. Den tyske køkkenproducent leverer køkkener og –udstyr i absolut topklasse, og der bliver aldrig gået på kompromis med kvalitet, design eller funktionalitet. Derfor går virksomheden også til ekstremer, når materiale og køkkenløsninger skal testes. Først foretages der en grundig undersøgelse, der kortlægger hvordan materialer og design fungerer optimalt sammen. Derefter udvikles konstruktioner og løsninger, der sætter brugeren i centrum og skaber en unik og optimal køkkenoplevelse, der på den måde sikrer den bedst tænkelige løsning.

Filosofien bag Rotpunkt er, at højkvalitetskøkkener skal være kendetegnet ved innovation, funktionalitet og design i verdensklasse. Ved at kombinere tysk kvalitet og nordiske designindtryk får man eksklusive køkkenløsninger til ens hjem.

Hvorfor få et nyt køkken?

Mange danskere går rundt med nye køkkendrømme – og det er der gode grunde til. Et spritnyt køkken kan være lykken, hvis man elsker madlavning, hygge og samvær i det, der ofte refereres til som hjemmets hjerte. Men er det slidt, mørk og dårligt indrettet, udebliver den gode køkkenoplevelse som regel.

Nedslidt køkken præger familielivet

Der findes mange grunde til, hvorfor man bør få et nyt køkken. En af de mest almindelige er, hvis køkkenet er nedslidt. Et nedslidt køkken har ikke blot en dårlig aura, men det giver ikke én lyst til at kokkerere eller opholde sig i rummet. Og i sit hjem bør køkkenet være et af de vigtigste steder, man gerne vil underholde familie, gæster og selskaber. Et nedslidt køkken kan derfor sætte et negativt præg på familielivet, og det kan i værste tilfælde betyde, at man ikke får plads til nærværet, en familie kræver og har brug for.

Et nyt køkkenrum skaber økonomisk værdi

Et nyt køkken kan ikke blot give plads til værdifuld familietid, det kan forøge værdien af en ejendom betragteligt. Hvis et hus er til salg og køkkenet er slidt, umoderne og trist at se på kan det skræmme potentielle købere væk. Mange, der er på udkig efter en ny bolig, vil nemlig gerne kunne se sig selv leve i hjemmet. Og er køkkenet lige til at smide ud, er der mange, der vælger at kigge den anden vej.  Men har man investeret i et nyt køkken, f.eks. et Rotpunkt køkken, bliver boligen langt mere attraktiv. Køberne skal nemlig kunne forestille sig selv bruge madlavningsrummet mange år fremover. Det har været en stor tendens i Hovedstadsområdet at få installeret et nyt snedkerkøkken i København, når man skulle sælge

Spar tid

Og netop værdien af et nyt køkken er ikke til at tage fejl af – økonomisk, men især også tidsmæssigt. Undersøgelser viser, at almindelige danskere bruger så meget som op til en time om dagen i køkkenet, og er rummet indrettet uhensigtsmæssigt, kan det give unødvendigt stress og tidsspilde. Et køkken skal først og fremmest fungere optimalt, og det opnår man bedst med et splinternyt køkken, hvor komfur, køleskab og opvaskemaskine står på sin rette plads. Derudover findes der mange nye hårde hvidevarer, der letter byrden for de personer, der laver mad på en daglig basis. Ny køkkenapparater og modeller, som f.eks. komfurer med induktion, sparer dig tid og penge i sidste ende, mens de ofte er mere effektive.

Dit køkken fortæller om din personlighed

Et køkken er også mere end blot et rum, hvor man laver mad. Det fortæller omverdenen, hvem man er som person. Har du mange planter og ældre køkkenudstyr, er du ofte én, der går meget op i økologi, mens hvis du har stilrene bordflader og få køkkenelementer, så er du glad for nordisk design. Det er selvfølgelig sat firkantet op, men ens køkken sender utvivlsomt signaler om ens personlighed. Og vil du gerne afspejle den person, du virkelig er, bør du få et nyt køkken lige efter dit hoved. Et nyt køkken giver også mulighed for at eksperimentere med forskellige farver og farvekombinationer.