Gulvafslibning online

Jeg har lige købt ny lejlighed, og den er bare super flot, men gulvet trænger til en seriøs gulvafslibning. Gulvet er gammelt og slidt, men det er ubehandlede trægulve, så hvis de bare bliver slebet, tror jeg, at de kan blive rigtige flotte ligesom resten af lejligheden.

Det er der med gulvafslibning har jeg ikke rigtig så meget forstand på, så jeg ringede til min far og spurgte ham, hvem jeg skulle ringe til og hvad sådan noget max måtte koste. Min far gav mig navnet på et gulvfirma og fortalte hvad det måtte koste, også gik jeg på nettet og kiggede priser.

Jeg fandt det firma, som min far havde fortalt mig om, og han havde ret, de havde en hel side, kun om gulvafslibning, og den beskrev også hvordan de gør mm. Det var en virkelig god hjemmeside, og de havde også rigtig gode priser på afslibning.

Jeg har ringet til dem, og de kommer ud og kigger på mine gulve, og giver mig en endelig pris på gulvafslibningen af dem, også håber jeg, at det kommer til at gå hurtigt, så jeg kan flytte alle mine møbler ind og gøre lejligheden klar til min housewarming.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*