German pellets, træpiller og energikoks til alle

Vinteren nærmer sig, og det er efterhånden på tide at få fyldt lagrene op derhjemme med Træpiller, german pellets samt energikoks, så man er klar til den kolde tid.

En grænsebutik kaldet Absolut Træpiller har specialiseret sig i salg af german pellets som træpiller også kaldes samt energikoks. Grænsebutikken fører endvidere end række andre produkter såsom pejsebrænde mv.

Træpiller og german pellets er specielt interessante for tiden, da kvaliteten er utrolig høj, og produkterne dermed nærmest har fået en renæssance. Træpiller og german pellets fra grænsebutikken er CO2-neutrale, og faktisk er træpiller og german pellets mere økonomiske end fossile brændstoffer som olie kul og gas for tiden.

Det har aldrig været lettere at fyre med german pellets og træpiller, og udbuddet af energikoks samt pejsebrænde har medvirket til, at der nu er noget for enhver smag.

Din sikkerhed for høj kvalitet af energikoks mm.

Når man fyrer med træpiller og german pellets, ankommer produktet altid således, at det er klar til fyring med det samme. Du er altid sikret den samme høje kvalitet, da Absolut Træpiller kun samarbejder med producenter af de bedste træpiller i Tyskland. Således har grænsebutikkens brede netværk medvirket til lavere pris for kunderne samt en højere kvalitet på alle områder. Dette gælder også for energikoks og hestefoder/strøelse.

Man kan vælge at hente sine træpiller / german pellets selv eller få det bragt ud af et af de mange kurerfirmaer som grænsebutikken samarbejder med.

Herefter er træpiller klar til at komme i pillefyret med det samme. Det er derfor også lidt en smagssag for mange, hvorvidt man ønsker pejsebrænde, træpiller, german pellets eller energi koks.

Er man i tvivl om de forskellige produkter, eller har man nogen spørgsmål om træpiller mm. er man altid velkommen til at ringe til Absolut Træpiller eller tage en snak med en af eksperterne i butikken.