Gastriball – effektiv hjælp til vægttab med maveballon

maveballon

Vil du slippe af med din overvægt? Så kan løsningen meget vel være en maveballon fra virksomeheden Gastriball.

Gastriballs erfaringer viser, at du vil opleve et betydeligt vægttab deres maveballon.

Flere studier viser vægttab på 6 til 10 kilo den første måned og 30 % af din overvægt i løbet af 3 måneder, hvis du har et højt BMI.

Mange fordele ved en maveballon fra Gastriball.

Overordnet er processen enkel og smertefri og foregår uden kirurgi. Efter behandlingen vil du opleve en mærkbar ændring i dit spisemønster.

Hvor du før spiste du usundt og uregelmæssigt med al for mange kalorier i forhold til din forbrænding, vil behandlingen med en maveballon højst sandsynligt betyde, at du opnår sundere spisevaner, færre kalorier og bedre forbrænding.

Som tillæg kan du vælge at lade Gastriballs diætest og personlige træner hjælpe dig med at holde formen ved lige. Behandlingen foregår på én af Gastriballs speciallægeklinikker.

Lav risiko med en maveballon fra Gastriball

Alternativer til en maveballon er fx en Gastrisk Bypass operation. Dog opfylder 2 % af alle mennesker ikke en Gastrisk Bypass operation på grund af en forhøjet risiko for sygdom og dødelighed samt ikke mindst økonomiske udfordringer.

Her er GastriBall maveballon for mange en smart løsning, da den gør det muligt for flere at få hjælp til at spise mindre og få behandling for deres overvægt, da maveballon behandlinger er langt mindre risikofyldte og mere overkommelige rent økonomisk.

Sådan foregår en maveballon operation

GastriBall® proceduren gør brug af en intragastrisk ballon. Denne maveballon består af silikone, og den indsættes i maven endoskopisk. Herefter bliver den fyldt med enten saltvandsopløsning eller luft. Selve operationen tager 20 minutter, og den foregår under lokalbedøvelse.

Behandlingstid

Behandlingen med en maveballon fra Gastriball foregår over 6-12 måneder. I denne periode ”snyder” maveballonen din krop til at tro, at du er mæt. Det har den åbenlyse effekt, at du spiser mindre og derved opnår et mere normalt spisemønster. Når de 6-12 måneder er gået, fjernes maveballonen igen.

På denne side kan du læse mere om en maveballon behandling.

Kontakt

Vil du gerne kontakte firmaet for at aftale tid til konsultation, kan det gøres her.

Bemærk, at Gastriball har to afdelinger

Charlottenlund
Hans Edvard Teglers Vej 9, 1. sal
2920 Charlottenlund

Kolding
Bredgade 32, 1.tv.
6000 Kolding

Tel.: +45 39 64 01 25
Mobil.: +45 91 91 88 88
Email: mail@gastriball.dk