Opnå den rette pasform med et skræddersyet jakkesæt

Skræddersyet jakkesæt

Hvad enten man er mand eller kvinde, kan det være svært at finde den rette pasform, når man køber skjorter og jakkesæt i almindelige butikker. Det gælder for så vidt for en bred vifte af beklædningsgenstande, men mange mennesker kan nok nikke genkendende til at specielt færdigsyede jakkesæt produceret ud fra standardmål kan være svære at få til at sidde perfekt.

Kroppe er forskellige. Nogle har brede skuldre, andre smalle. Nogle har en topmave, de ønsker at skjule, mens andre har korte arme eller lange ben. Disse forskelligheder tager tøj syet efter standardmål på tøjfabrikker ikke hensyn til. 

Derfor har man hos virksomheden Anne Spang specialiseret sig i at sy skræddersyede jakkesæt, skjorter og andet tøj i høj kvalitet til både mænd og kvinder.

Anne Spang har systue og fitting room i Holte, men er i sagens natur en online skrædder. Det vil sige, at folk, der ønsker at investere i fx et skræddersyet jakkesæt nemt kan gøre dette på virksomhedens webshop på annespang.dk.

I webshoppen findes guides til designs, tekstilvalg og måltagning. Når man bestiller et skræddersyet jakkesæt eller andet tøj hos Anne Spang, så skal man nemlig selv stå for at tage sine egne kropsmål og taste dem ind på hjemmesiden. Alternativt er der også mulighed for at møde op i systuen i Holte efter aftale og få hjælp til at tage sine kropsmål. 

Når kropsmålene er på plads, er det tid til at vælge design og tekstiler. Anne Spangs skræddere følger altid med i de seneste modetrends, og i webshoppen kan man bl.a. læse om forskellige designs til skræddersyede jakkesæt. Særligt populære er de amerikanske, italienske og britiske snit. 

Når de kommer til tekstilvalget, så anvender Anne Spang kun de bedste tekstiler af høj kvalitet fra det europæiske marked. Til et skræddersyet jakkesæt kan man bl.a. vælge imellem bomuld, uldblends samt lækre silke- og uldblends.

Ønsker man selv at kaste sig i gang med at sy, så sælger Anne Spang også tekstiler som metervare.

Når man har bestilt sin skræddersyede jakkesæt, skjorte eller andet i webshoppen, så syer Anne Spangs skræddere tøjet og sender det inden for 14 dage med posten. Hele processen fra bestilling til levering går således hurtigt og gnidningsfrit. Det betyder, at man ikke behøver at stresse, selv hvis en festlig begivenhed, hvor det skræddersyede tøj skal bæres, er lige om hjørnet.

Kontakt Anne Spang

Vasevej 2, 2840 Holte 

Tlf.: +45 58 543 543

Mail: kundeservice@annespang.dk

Find Anne Spang på digitale medier