Foredrag om ledelse og målsætning fik mig til at se lyset

Jeg har lige været til et ufatteligt inspirende foredrag med en konsulent for virksomhedsstyrelse. Det har hjulpet vores firma helt enormt, men det har også lært mig ting, som jeg kan bruge i mit personlige liv.

Det vigtigste, jeg tog med fra foredraget, var idéen om, at alle har, hvad der skal til for at opnå deres mål. Det er hvor stor værdi målet har for én, der bestemmer, om man opnår sit mål eller ej.

Jeg kan godt lide den tankegang. Jeg har aldrig tænkt sådan på det før. Jeg har altid ment, at succes eller ej er bestemt lidt af skæbnen. Jeg har indset nu, at det har været en nem måde for mig at opgive drømme på. “It wasn’t meant to be.”

Når jeg eller firmaet har fejlet, har der været mange årsager til det, men den vigtigste er nok, at målet ikke har haft stor nok værdi for os alle sammen, at vi har haft energien og modet til at gøre det, der skulle gøres.  Det foredrag, jeg var til, indeholdt en del lidt “alternative” øvelser, hvor man blev skubbet ud i situationer, som man ikke normalt ville være i. Vi blev rørt ikke bare intellektuelt, men også fysisk og følelsesmæssigt, og jeg tror, vi alle kom hjem med en følelese af at have lært noget helt nyt. Det var ikke den samme virksomhed, der mødte på arbejde mandag morgen, det er i hvert fald helt sikkert.

Og jeg var heller ikke den samme mand, der kom hjem til min familie efter foredraget. Min kone havde svært ved at forstå præcis, hvad foredraget havde gået ud på, hvorimod min datter, som er aspirerende musiker, og som tilfældigvis ringede hjem, forstod det fuldstændigt. Hun gav helt og holdent foredragsholderne ret i, at alle drømme kan nås, hvis man bare vil det nok.  Det gør jeg også.

2 Kommentarer

  1. Det lyder da som et super foredrag! Jeg har før været på weekendkurser og teambuilding-dage, og det har været rigtig godt for alle medarbejdere!

  2. Hehe, det lyder som nogle interessante “alternative øvelser” til det foredrag, dem vil jeg gerne høre lidt mere om;)

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*