Fjern dårlig omtale med online reputation management

fjern dårlig omtale med Online Reputation Management

Dårlig omtale, der er tilgængeligt online, kan være utrolig skadeligt for både virksomheder og personer. Undersøgelser viser fx, at 70 % fravælger at handle hos en virksomhed, hvis de opdager dårlig omtale om virksomheden fx via Google, hvor næsten ingen brugere når videre end side 1. Hvis man havner i dårlig omtale, og den får lov at blive liggende i toppen af Googles søgeresultater, kan det derfor få store konsekvenser både personligt, økonomisk og brandingmæssigt. Google glemmer nemlig ikke bare med tiden, og selv gammel dårlig omtale kan have eller få en topplacering på Google og dermed få uretmæssig meget opmærksomhed længe efter, at det var aktuelt. Der er dog hjælp at hente med online reputation management.

Hvad er online reputation management?

Online reputation management dækker over en lang række metoder og strategier, hvor man rydder op i og fjerne den negative omtale. Det handler blandt andet om at overdøve den negative omtale med positiv omtale. Med online reputation management arbejder man på at skabe og styrke den ønskede digitale identitet og omdømme.

Online reputation management er en disciplin, som de færreste mestrer, og derfor er det mest optimalt at hyre et online reputation management bureau, der har mange års erfaring med at fjerne og begrave negativ omtale og styrke det positive, digitale omdømme.

Eksempler på dårlig omtale

Dårlig omtale kan være mange forskellige ting. Her er listet en række eksempler på dårlig omtale, som online reputation management kan hjælpe med at håndtere:

  • Informationer om gamle konkurser på diverse sider
  • Artikler med dårlig omtale
  • Dårlige anmeldelser
  • Information om et fejlslagent virksomhedseventyr
  • meget, meget mere