Færre omkostninger med LED pærer!

led pærer

Er du en leder i en institution og er begyndt at blive presset økonomisk? Synes du, at der er lidt for mange udgifter hver måned? Så læs med her!

Det kan være dyrt at have en institution, da der er mange ting som konstant skal repareres eller indkøbes. Der er derfor meget at se til, som kan være frustrerende. Når det handler om børn, vil der selvfølgelig være mange ting, som går i stykker. Det skal man være klar over, når man er leder i en institution. For det er meget normalt at man bruger mange penge på at få tingene repareret eller at der nu skal købes flere ting ind. Det er dog ikke det eneste, da der findes mange andre udgifter.

De ansatte skal selvfølgelig have deres løn og det kan derfor ikke komme et chok. Men noget der kan komme som et chok for en leder er forbruget af vikarer. Det er nemlig nødvendigt at kunne få hjælp udefra, da man ikke kan stå alene mand i vuggestuen. Det kræver nemlig en masse omsorg og det er derfor fordelagtigt at man kan ringe til vikarer. Men det kan dog gå hen og blive meget dyrt for en leder, da der nu er flere, der skal have en månedlig løn. Men der er ikke så meget at kunne gøre ved det, da det som nævnt er nødvendigt at kunne få en hjælpende hånd, når der er brug for det.
Derudover er der meget sygdom i institutioner, da der konstant kommer nye bakterier til. Det kan derfor være svært at undgå at blive syg, da man hver dag sidder i det. Derfor bliver pædagoger mere syge end andre ansatte og der er derfor hårdt brug for vikarer.

Derudover skal der også konstant købes nyt legetøj. Det er ikke blot fordi det skal være underholdende for børnene at være i institutionen, men også på grund af de forskellige bakterier, der sætter sig på legetøjet. For især i vuggestuen bliver meget af legetøjet ramt, da det bliver puttet i munden. Der skal derfor være en balance i forbindelse med udskiftning af legetøjet, da det på den måde reducerer sygdom. Det kan derfor også være dyrt for institutionen, da legetøj ikke er billigt i dag. Det vil derfor også være en dyr omkostning, men dette er også nødvendigt.
Derudover handler det også om faciliteter. For man vil selvfølgelig gerne have at ens institution er eftertragtet og der skal derfor være en god underholdning. Det er derfor vigtigt at man har en optimal legeplads, så børnene finder det interessant at komme der hver eneste dag. En opsætning eller reparation af legepladsen er heller ikke billig og det kan derfor også være dyrt. Det samme gælder de forskellige ture, som børnene skal på. Det er vigtigt at børnene lærer en masse allerede i den alder og derfor skal institutionen kunne tilbyde ture. Det kan enten være et årskort til Zoologisk Have eller Den Blå Planet, hvor børnene her kan få en viden omkring dyrene. Det er ligeledes en nødvendighed, da det også glæder børnene. Det kan derfor også være dyrt og her kan man heller ikke spare.

Det kan derfor være svært at se, hvor der er mulighed for at spare. For det handler om børnene og at de skal føle sig tilpasse i institutionen. Men hvis det pludseligt er kompliceret at få det hele til at løbe rundt, må man se andre muligheder. For så må man prøve at spare mere på vand og el.
Det kan dog heller ikke være nemt, da børnene selvfølgelig skal kunne drikke vand og vaske hænder, som de vil. Det samme gælder el.  Det kan være svært at spare på lyset, da der selvfølgelig skal være hyggeligt i en institution. Man kan derfor ikke undlade at tænde lyset i et legerum, da det selvfølgelig skal være indbydende for børnene.
Men hvis du gerne vil spare mere på regningerne, er der heldigvis en anden løsning. For her behøver man ikke tænke på at spare, da det blot handler om en udskiftning. Det drejer sig nemlig om LED pærer. Hvis man generelt kun benytter sig af de normale pærer, kan det hurtigt blive utroligt dyrt. LED pærer vil derfor gøre en stor forskel, hvis man gerne vil se en reducering i institutionens omkostninger. For hvis man nu udskifter alle sine normale pærer og nu fremadrettet kun benytter sig af LED pærer, kan man nu reducere elregningen med 80 %. Det er derfor fordelagtigt, hvis man gerne vil have, at der sker en forskel!