Få taget pant i bil – så undgår du at sælge den

Pant i bil

I stedet for at låne penge eller sælge sin bil, så kan man med pant i bil få kontanter udbetalt ved at pantsætte den. Er økonomien lidt sort i næste måned, så er det kedeligt at skulle sælge noget man er glad for. Derfor tilbyder Pant i alt en anden mulighed, der betyder, at man stadig kan køre i bilen og stadig få kontanter udbetalt. Ved pant i bil lejer man nemlig sin bil tilbage fra Pant i alt.

Hvis man synes dette lyder som en god ide, så kan man følge de fire trin, som Pant i alt har inde på deres hjemmeside. Trin et består af, at man udfylder en ansøgning inde på deres hjemmeside, hvorefter de giver et forhåndsvurdering til en, så man kan de om pant i bil tilbuddet er noget for en. De kan forhåndsvurdere en bil ved hjælp af billeder, som man sender ind enten via post, mail eller andet. Hernæst skal man komme ind med bilen, så den er i deres varetægt, da det først er her, at de kan give en officiel vurdering. Man får et udbetalingstilbud efter vurdering, som normalt ligger omkring 50 procent af bilens værdi. Dette er fordi, at pant i alt også skal have en sikkerhed for, at man overholder sin ende af aftalen. Trin 3 består af en pant i bil kontrakt unikt bliver udformet til dig, og at pengene bliver overført til din konto. Her lejer du også bilen tilbage fra pant i alt, så du stadig har brugsretten over den. Det sidste trin er at man tilbagebetaler det aftalte beløb og man igen får ejerskab over bilen.

Så skal du have en bil vurdering, sælge din bil – eller måske endda sælge din bil hurtigt – så er Pant I Alt et oplagt sted at få gjort dette.

Hos Pant i alt kan man også få andet en pant i bil, da som navnet antyder, man kan tage pant i nærmest alt. Så hvis man vil andet end pant i bil, kan man også pantsætte smykker, ure, guld osv. Man kan læse mere om pant i bil inde på deres hjemmeside ellers kan du ringe på 70 605 606.

Her har Pant I Alt adresse

SKOVLUNDE

Meterbuen 15

2740 Skovlunde

&

KOLDING

Slotsgade 12

6000 Kolding