Få en ejendomsrådgivning af en byggesagkyndig i dag

Byggesagkyndig - ejendomsrådgivning

Når man hyrer håndværkere til et stykke arbejde, kan det være svært uden en ejendomsrådgivning at vide, om det håndværkerne laver er korrekt udført. H.J. Byg-Consult tilbyder en ejendomsrådgivning af byggesagkyndig med mere end 45 års erfaring i branchen.

Hos H.J. Byg-Consult sørger de for, at du kan have ro i maven, når du indgår samarbejde med et håndværkerfirma. Ved en ejendomsrådgivning i forbindelse med køb af hus kan man spare sig selv for uforudsete udgifter og spare en masse tid. En byggesagkyndig varetager sig ansvaret for at undersøge alle elementer vedrørende dit kommende køb, og i samarbejde med køber og håndværkerne finder byggesagkyndig så frem til den bedste løsning.
Det er ikke altid at alle fejl er fundet og nævnt i tilstandsrapporten på en ejendom. Så finder byggesagkyndig frem til fejl gennem sin ejendomsrådgivning, kan køber potentielt få et afslag i prisen og på den måde også spare flere penge. I visse tilfælde er fejlene så omfattende, at byggesagkyndig rådgiver køber til slet ikke at købe den pågældende ejendom. På den måde kan de penge, du investerer i ejendomsrådgivning betale sig selv igen med flere længder. Så står du og har brug for en ejendomsrådgivning fra en byggesagkyndig, der ved hvad han snakker om, er H.J. Byg-Consult klart at anbefale.