Erhvervs- og kontorrengøring i top kvalitet

kontorrengøring

Danmarks første Svanemærkede rengøringsfirma

Erhvervsrengøring og kontorrengøring er ligesom al anden slags rengøring en nødvendighed for at fastholde et sundt og rent klima, som vi med tryghed og god samvittighed kan gebærde os i. Rengøring er alfa omega, når det gælder om at forblive sund og rask, og det er derfor ikke et område, hvorpå der skal slækkes. Det gælder i særdeleshed på arbejdspladserne rundt omkring, hvor rengøring er ekstra vigtigt, da der ofte er mange mennesker samlet på et forholdsvis lille areal.

Men rengøring er ikke bare rengøring. I rengøringen skal der også stilles krav til de produkter, der anvendes. Vi ved fra diverse undersøgelser og test, at langt de fleste rengøringsmidler indeholder kemikalier, der hverken tilgodeser vort velbefindende eller miljøet. Heldigvis er der dog enkelte rengøringsfirmaer, der handler på dette, og ønsker at handle aktivt på dette produkt ved at anvende miljøvenlige og Svanemærkede produkter i deres erhvervsrengøring og kontorrengøring.

Lauren Erhvervsrengøring er blandt mange større virksomheder det foretrukne rengøringsfirma, og har kunder i København, Svendborg, Odense, Holbæk, Roskilde, Nykøbing Falster og i Nordsjælland. Dette rengøringsfirma var det første i Danmark – og muligvis også i Europa og verdenen – der startede på at anvende miljøvenlige produkter i deres rengøring.

Gør det bedste for arbejdspladsen og medarbejderne

Som nævnt i ovenstående afsnit er rengøring stærkt nødvendigt på arbejdspladser, hvor der er flere medarbejdere siddende tæt på hinanden, og som er i tæt kontakt med hinanden. Manglende rengøring vil først og fremmest skabe utilfredshed blandt medarbejderne, men dette er ikke det værste.

Dårlig eller manglende erhvervsrengøring og kontorrengøring kan i værste tilfælde føre til, at I på arbejdspladsen vil kunne opleve, at medarbejderne bliver langt mere syge, end hvad der er normalt, og end hvad de muligvis blev førhen. Dette lyder muligvis ikke så slemt, men man gør høj grad fejl i at tage let på dette. Syge medarbejdere betyder, at virksomhedens opgaver ikke kan blive udført til tiden, hvilket er dyrt nok i sig selv. Men dette vil også kunne koste kunder, der smutter grundet utilfredshed.

Rengøringen påvirker altså ikke kun medarbejderne. De fleste virksomheder får jævnligt besøg af kunder og samarbejdspartnere, og de vil ligeledes bemærke en eventuel mangel eller dårlig rengøring. Hvis dette bemærkes, vil det hurtigt kunne føre til, at kunden eller samarbejdspartneren får et dårligt billede af virksomheden, og anser virksomheden som værende sjusket. Og det vil højst sandsynligt føre til tvivl om, hvorvidt virksomheden er i stand til at levere et produkt eller en service af en tilstrækkelig god kvalitet, hvis der i virksomheden ikke engang er styr på rengøringen.

Så når der skal vælges leverandør til at udføre erhvervsrengøring og kontorrengøring, så er det vigtigt at udvælge en leverandør, der er i stand til at udføre et godt stykke arbejde og en rengøring af høj kvalitet frem for at vælge den billigste udbyder på markedet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*