Drømmer du om at eje din egen restaurant?

Restaurant

Der er mange mennesker, der på et eller andet tidspunkt får en trang til at lave noget helt andet, end det de i forvejen gør. Et skift i karriere kan gå mange veje – restaurantvejen er blot én af dem. Det kan også være, du har en masse år på bagen fra kokke- eller restaurationsbranchen og altid har tænkt på at starte dit eget op. Der kan være mange årsager til, hvorfor du er på jagt efter restauranter til salg. En måde at komme i gang på er ved at besøge eller tage en snak med en erhvervsmægler. Nogle mæglere, som eksempelvis Restaurationssalg.dk, har valgt at specialisere sig. Og det kan være en fordel, hvis leder efter den helt rette restaurant, cafe, bar eller andet, der er til salg.

Restaurationssalg.dk er ejet af Daniel Busch Hansen, som har lang erfaring inden for restaurantbranchen – både som kok og restauratør. Det er denne 25 års erfaring, der har lagt grundlaget for at kunne agere formidler mellem køber og sælger i en erhvervshandel. Og det samme netværk, der er opbygget over så mange år, bruges i det daglige arbejde til at matche køber og sælger.

Læs mere på Restaurationssalg.dk’s hjemmeside.

Restauranter til salg i hele landet

På relativt kort tid har Restaurationssalg.dk vækstet som restaurationsmægler. Derfor var det også oplagt at udvide med flere afdelinger og flere mæglere. De tilknyttede mæglere repræsenterer de fleste steder i landet, hvorfor du kan finde ledige restauranter i både København, Århus,. Odense, Ålborg. Hvis du mangler inspiration, kan du med fordel tage et kig på virksomhedens hjemmeside, hvor de nye sager bliver listet. Hvis du ikke finder det helt rette, skal du ikke tøve med at kontakte virksomheden. Qua deres netværk har de skuffesager for over 200 millioner. Så der er god mulighed for at finde noget, der lige præcis rammer det behov og de krav, du har til en kommende restaurant.

Der kan være mange tanker, forventninger og ikke mindst bekymringer forbundet med det at starte sin egen restaurant. Man giver alt, hvad man har og håber på det bedste, uden at vide hvordan det kommer til at gå. Drømmen starter med, at du skal tage stilling til en masse ting. Du skal vurdere, om det bedst kan betale sig at købe, at leje eller få en forpagtningsordning. Nedenfor kan du se, hvilke ledige restaurationer der er under henholdsvis salg og leje.

En af årsagerne til, at det kan være en god idé at gå gennem en erhvervsmægler er, at du også får den rette rådgivning og dermed kommer godt fra start. Udvalget vil være samlet ét sted, fremfor at du selv skal ud at støve tilbud og ledige lokaler op.

Såfremt du finder den helt rette restauration, skal du også gøre op med dig selv, om du vil starte helt fra scratch med eget koncept eller videreføre det eksisterende. I førstnævnte tilfælde har du selvfølgelig bedre mulighed for at gøre det personligt og udleve den restaurantdrøm, du måske har overvejet i mange år. Men hvis det eksisterende tilbud kører godt, kan det være rentabelt. Samtidigt med at du undgår dyre renovationsomkostninger.