Effektiv beredskabsplanlægning og beredskabsøvelser i Danmark

Pant i bil

Hos et dansk konsulentfirma, der er beliggende i København, har man specialiseret sig i IT ledelse, der bl.a. berører projektistyring, sikkerhed, service og strategi samt risikostyring.

En del af en effektiv risikostyring berører arbejdet med beredskabsplaner og beredsplanlægning, der er et helt centralt begreb i arbejdet med en virksomeheds Business Continuity Management (BCM).

Essentielt arbejde der kan gøre forskellen mellem videre drift og konkurs

Den rette beredskabsplanlægning kan gøre forskellen mellem videre drift og konkurs. Hos konsulentvirksomheden sættes fokus på organisationens sammensætning, eskaleringsprocesser, responseplaner og meget mere.

Der ydes konsulenthjælp til implementeringen og opdatering af beredskabsplaner, der løbende vil blive opdateret, så den altid er up-to-date, til en mulig krise.

Et effektivt redskab, der går under navnet Crisis Commander”, gør det let at håndtere de enkelte processer i beredskabet. Crisis Commander i Danmark kan prøves via demoadgang fra virksomhedens hjemmeside.

En del af et effektivt beredskab kan vedligeholdes igennem skræddersyede beredskabsøvelser, der også udvikles og gennemføres i samarbejde med IT konsulentvirksomheden. Der udarbejdes og gennemføres flere forskellige former for beredskabsøvelse, hvoraf varslings- og awarenessøvelser, organisatoriske beredskabsøvelser samt øvelser, der målrettes forretningsledelse – kan nævnes.

Læs meget mere om beredskabsøvelser, beredskabsplanlægning og Crisis Commander værktøjet på hjemmesiden.