Dørtelefon hos Keypartner – en investering i tryghed

Hvis der er noget, vi mennesker virkelig sætter pris på, så er det tryghed. Vi søger tryghed, vi efterstræber tryghed, og det gør vi ved konstant at forsøge at bevæge os udenom potentielle farer. Én måde at afværge en sådan potentiel fare på, er ved at kontakte låsesmeden Keypartner og købe deres dørtelefon.

Hvordan det? Jo, for med en sådan dørtelefon bliver det pludseligt muligt at give og afvise adgang. Forsøger en uvedkommende at få adgang til dit hjem, er det altså en let sag at afvise ham eller hende.

En dørtelefon fra Keypartner er altså en investering i tryghed.

Alle ønsker tryghed

Der vil muligvis være mange, der ikke har lyst til at indrømme det, men i bund og grund higer vi alle efter tryghed – om end der mange afarter af tryghed.

Vi kender alle en person, der hopper fra kæreste til kæreste, fordi vedkommende ikke har lyst til at være alene. Vi kan også alle huske barnet i skolen, der altid savnede sin mor. Og ja, vi har også hørt historien om den barske dreng, der samler sig med alle sine kriminelle venner i en bande. Umiddelbart virker disse tre typer meget forskellige, men de har ikke desto mindre et fællestræk: De søger tryghed. De søger ly for det, der umiddelbart kan synes som værende en fare, nemlig ikke at have nogen, der passer på en.

Men hvem siger, at det kun kan være mennesker, der passer på en? I fagre nye verden anno 2017 kan det lige så vel være elektronisk udstyr, der agerer bolværk for udefrakommende farer – og som varetager ens sikkerhed. Og her er en elektronisk dørtelefon fra Keypartner et godt eksempel på en sådan sikkerhedsforanstaltning.

Dørtelefon fås både som audio og video

I 1896 optog brødrene Auguste og Louis Lumière den første video i historien. I videoen ankommer et tog til en station i Provence. Historien går på, at da de første tilskueren så filmen, var det en ren gyserforestilling. De troede nemlig, at toget skulle til at sprænge ud af rammen af skærmen, som filmen blev vist på. Dette skete naturligvis, og hermed var videomediet skabt.

Siden da er der løbet meget vand under broen. I dag er videomediet allemandseje. Tag blot YouTube, hvor man altid blot er et klik fra alverdens videoer uploadet af privatpersoner. Tag blot din smartphone, hvor du blot er et klik fra at kunne optage dine omgivelser. Ja, tag ikke mindst din dørtelefon, du kan få hos Keypartner. Hos selskabet kan du nemlig ikke kun købe en almindelig audio-dørtelefon, men også en video- og audio-dørtelefon. Med denne smarte dørtelefon har du altså mulighed for både at se og høre, hvem det er, der forsøger at besøge dig. Video/audio har altså den fordel, at du kan se, hvem der står foran døren, hvilket skaber større sikkerhed.

Uanset om du vælger audio eller video/audio-dørtelefonen, vil du opnå større sikkerhed. Men der er næppe tvivl om, at du er allermest helgarderet med video-versionen.

Naturligvis vil det 99 ud af 100 gange være en person, du kender, som ringer på din dørtelefon. Dog er det rart at vide, at det den ene ud af de 100 gange er muligt at se, hvem det er, der er uvedkommende, og som forsøger at komme ind. Dertil kommer, at en dørtelefon med video har en præventiv effekt. Når der begynder at komme flere og flere af disse dørtelefoner, og det pludselig er almindelige at have, vil langt færre kriminelle overhovedet overveje at tiltuske sig adgang til en opgang, hvor de ikke hører hjemme, for de vil nemlig vide, at de sandsynligvis vil blive set.

En dørtelefon fra Keypartner er altså en investering i din tryghed.