Døgnvagtslåsesmed med hurtig service

Låsesmed

Hos en låsesmed i København kan man ringe efter døgnvagt på alle ugens dage – hele året. Døgnvagten er del af låsesmedens filosofi om at yde den bedste service, når uheldet er ude, og er man derfor strandet foran lejligheden og kan ikke låse sig ind, så rykker låsesmeden ud i København og omegn inden for 30 min i langt de fleste tilfælde.

Der laves alt fra almindelige låseopgaver til mere komplicerede bestillingsopgaver. Almindelige låseopgaver kan være skæring og slibning af nøgler, der både udføres på værkstedet og on location, hvor komplicerede bestillingsopgaver kan være en gennemgribende totalsikring af boliger og virksomheder.

Der ydes nemlig hjælp til både private og erhverv, og skal man bruge hjælp til bilnøgler mv., kan det også lade sig gøre. Biltekniske låseopgaver foretages af datterselskabet, der har lang erfaring med netop bilnøgler og biloplukninger.

Information om døgnvagt mv. på hjemmesiden

Låsesmeden i København har flere udførlige guider inde på hjemmesiden, og man kan læse om de forskellige serviceopgaver, der udføres i de forskellige byområder. Endvidere finder man en oversigt om bilmodeller og nøgletyper, der ydes hjælp til.

Man kan regne med, at låsesmeden kan løse langt de fleste opgaver, og skal det gå ekstra stærkt med hjælpen, kan man også ringe og aftale nærmere med låsesmeden i København.