Datacon A/S – en it-virksomhed i hastig vækst

Datacon A/S’ kerneydelse er i bund og grund simpel. Virksomheden sammentænker forretning og it og leverer it-løsninger, der har som mål at strømline og effektivisere arbejdsprocesser. Hensigten er at skabe nemmere og mere sikre arbejdsgange for kunderne. Datacon A/S har aldrig et snævert sigte. Fokus er altid at skabe holistiske løsninger i form af it-systemer, der er sikre såvel som effektive.

Datacon A/S udfører opgaver i form af skabelse, optimering og effektivisering af ERP-løsninger til udvikling og implementering af it-infrastruktur og generel rådgivning. Datacon leverer sine branche-, it- og hostingløsninger til forskellige typer kunder: både mellemstore og store såvel som offentlige og private virksomheder. Fælles for alle disse virksomheder er dog, at de alle stiller høje krav til deres it-leverandør.

En virksomhed i vækst

Et ord, der er svært ikke at associere med Datacon A/S, er vækst. I 20 år, siden 1997, har firmaet haft en sund økonomi, som den har formået at opretholde, og som kontinuerligt har givet overskud. Vejen til de imponerende nøgletal, Datacon A/S har kunnet levere år efter år, har været en stabil drift og et konstant fokus på høj kvalitet.

Datacon A/S har en omsætning på ca. 280 mio. kr. og en egenkapital på 25 mio. kr. Med andre ord har selskabet skabt sig en stærk position i markedet. En position som en vigtig aktør, der hvert år stræber målrettet efter at blive stærkere og tilbyde endnu bedre produkter til sine kunder.

Kundetilfredshed er alfa omega

Alle ansatte i Datacon A/S samarbejder om at opnå stor tilfredshed hos virksomhedens kunder. Kun via dette klare fokus på glade kunder har Datacon A/S med succes kunnet komme dertil, hvor de er i dag. De it-løsninger, Datacon A/S leverer, er skabt med stor nidkærhed og omtanke. Der med andre ord tale om løsninger, der altid er gennemtænkte og skræddersyet til den enkelte kunde.

Se denne video, hvor direktør Jan Misser fra Datacon A/S fortæller om kundetilfredshed:

Ændringer i Datacon 1. oktober 2017

Pr. 1. juli 2017 har Datacon gennemgået en større ændring i organisationsstrukturen. Datacon er nemlig blevet til Datacon Group, som består af de to søsterfirmaer Datacon A/S og Datacon Enterprise Solutions – også kaldt DCES. Læs meget mere om Datacon Enterprise Solutions her.

Kontakt Datacon A/S

Her finder du Datacon A/S – både fysisk og telefonisk:

Hejrevang 13, 3450 Allerød

Tlf.: 48 133 133

 

Her finder du Datacon A/S – digitalt:

Datacon A/S – Website

Datacon A/S – Facebook

Datacon A/S – LinkedIn

Datacon A/S – YouTube

Datacon A/S – Twitter

Datacon A/S – Weebly

Datacon A/S – omtal.dk

Datacon A/S – opret.dk