Dart pile og dart udstyr til de seriøse

dart pile og dart udstyr

At spille dart kan være sjovt og udfordrende, og det ser nemmere ud, end det rent faktisk er. Dart er et pilespil, der er et fast tilbehør på de engelske pubber. Spillet går ud på, at man kaster sine dart pile efter en dartskive som er pointdelt. Den der har brugt færrest kast på at gå fra 501 point til 0 point har vundet.

Hvis man er dart entusiast, eller ønsker at blive det, er det muligt at købe dart pile og andet dart udstyr på nettet. Dartshop.dk er Danmarks største online specialbutik med udstyr til dart.

Dartshop.dk er distributør af dart pile og dart udstyr fra mærkerne Bull’s, Shot! Samt XQ Max Darts, som også er kendt for at være sponsorer af verdens bedste dartspiller, Michael Van Gerwen. Webshoppen har et kæmpe udvalg af dart udstyr i forskellige typer og modeller, og udvalget er så stort, at det kan være svært at vælge. Der er derfor også mulighed at komme forbi deres showroom i 8380 Trige og prøve udstyret, så man kan danne sig et overblik over hvilke dart pile og dart udstyr, der passer bedst til én selv.

Hvis ikke du har prøvet at spille dart, gælder det bare om at komme i gang. Måske du synes, det er sjovt.