Dansk Boligforsikring – dit forsikringsselskab ved boligkøb og -salg

Dansk Boligforsikring er dit forsikringsselskab ved huskøb og -salg.
dansk-boligforsikring_Cover

Dansk Boligforsikring skaber tryghed og finansiel stabilitet for danske husejere. Siden 2001 har Dansk Boligforsikring udbudt en af landets bedst dækkende ejerskifteforsikringer og med en selvrisiko på kun 5.000, er det muligvis markedets billigste. Vi ved, at et husskøb er en stor begivenhed – både for førstegangskøbere såvel som pensionister. Men hvad enten du skal til at starte familie eller nyde dit otium, kan bolighandlen føles som en uoverkommelig opgave. Dansk Boligforsikring er sat i verden for at hjælpe dig med at organisere bolighandlen så du, din familie og jeres drømmehus altid er sikret mod skjulte skader og fejl på boligen. Dansk Boligforsikrings tjenester og ydelser dækker alt fra ulovlige elinstallationer til forkert udført vvs-arbejde, og vi er altid klar til at hjælpe dig med kompetent rådgivning.

I 2021 lykkedes det Dansk Boligforsikring at genere et millionoverskud til dels på grund af den rekordhøje aktivitet, som der var på boligmarkedet under coronapandemien. Læs hele artiklen her.

“Hurtig og tilfredsstillende service” – Dansk Boligforsikring

Dansk Boligforsikring er en af Danmarks største forsikringsselskaber og udbydere af ejerskifteforsikringer og sælgeransvarsforsikringer. Vi har været i branchen i mange år og derfor er vores processer effektiviseret, mens vores priser er holdt nede. Det mener vi, er bedst – både for os som forsikringsselskab og jer som forsikringsindehavere. Vi har specialiseret os i forsikringsbranchen

Dansk Boligforsikring
Dansk Boligforsikring anmeldelse

og vores professionelle medarbejdere sikrer, at vi konstant er opdateret på markedets seneste udvikling samt altid er klar med kyndigt vejledning, når I har brug for assistance.  Vores erfaring og kontinuerlige udvikling gør, at vores kunder er yderst tilfredse med vores forsikringer, sagsbehandlinger og service.

Dækkende ejerskifteforsikring giver stabilitet og økonomisk tryghed

En ejerskifteforsikring kan redde dig fra store ekstraomkostninger, du ikke har råd til. Når først ens bolig skal have skader eller fejl udbedret, koster det ofte flere hundredetusinde kroner – penge, almindelige danskere sjældent har. Derfor er det økonomisk ansvarligt at tilkøbe en ejerskifteforsikring fra Dansk Boligforsikring, inden man færdiggør huskøbet. En ejerskifteforsikring fra Dansk Boligforsikring dækker blandt andet ulovlige elinstallationer, der ikke fremgår af tilstandsrapporten, og du slipper for at sidde med katten i sækken, hvis uheldet er ude. Se videoen fra Dansk Boligforsikring nedenfor.

Boligforsikring står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål – Ring til os i dag på 59 49 88 44.

Du kan dog ikke tegne en ejerskifteforsikring i alle tilfælde. Det kræver, at sælger har benyttet sig af huseftersynsordningen, hvor blandt andet udarbejdelse af tilstandsrapport og el- og installationsrapport indgår.

Hvad er en tilstandsrapport?

Når du køber eller sælger ejendom, er det altid en fordel at have en tilstandsrapport. Det er sælger, der står for at få den lavet, og den kan bruges til at vurdere hvilken tilstand, huset er i. Tilstandsrapporten hjælper dig desuden med at vurdere, om det kan betale sig at udbedre alle de skader, der muligvis gemmer sig. I og med at tilstandsrapporten er en del af huseftersynsordningen er det både en fordel for køber og sælger. Sælger kan nemlig blive frataget fra sin sædvanlige 10-års ansvarsperiode, hvis personen har opfyldt kriterierne i huseftersynsordningen. Der er krav om en tilstandsrapport og en elinstallationsrapport, når en ejerskifte- eller sælgeransvarsforsikring skal tegnes. Begge forsikringer kan som sagt tegnes hos Dansk Boligforsikring.

Tilstandsrapporten er et godt pejlemærke i forhold til at vurdere husets tilstand, men den er ikke udtømmende.

Kundetilfredsheden i forsikringsbranchen ligger stadig på et rigtig højt niveau

Ifølge EPSI Ratings – en undersøgelse af tilfredshedsniveauet i forsikringsbranchen – demonstrerer tallene for 2018, at private kunder generelt er meget tilfredse. Der er endnu ikke tal for 2019.

Selvom den samlede score blandt privatkunder falder en smule fra året forinden, hvor den lå på 77.3, er der stadig tale om et rigtig højt niveau. I 2018 lå tallet på 77.4. Det gør Danmark til det bedst scorende land i Skandinavien. Det er selvfølgelig en tendens, der gavner branchens omdømme.

Dansk Boligforsikring - kundetilfredshed
Dansk Boligforsikring – kundetilfredshed

Undersøgelsen peger desuden på, at selskaber som Dansk Boligforsikring ikke kun kan vinde kunder på pris og produkt, men derimod skal satse benhårdt på en kundetilfredshed helt i top. Et af de værktøjer forsikringsselskaberne kan gøre brug af er “bløde værdier”. Bløde værdier er vigtige for kunderne – især da digitaliseringen har gjort kontaktpunkterne mellem kunde og selskab færre. Derfor skal en kunde gerne give en karakter på 9 eller 10 ud af 10 for at komme igen.

Ny undersøgelser viser, hvilket type hus danskerne foretrækker at bo i

Hvis danskernes selv kunne vælge, ville langt størstedelen bo i moderne lavenergi-huse, konkluderer ny undersøgelse lavet for Bolius Boligejernes Videncenter. Og moderne huse bliver valgt på bekostning af ældre murermesterhuse, der nødvendigvis ikke er noget galt med. Undersøgelsens resultat overrasker ekspert, der mener, at ønsket om en lavere energiregning overskygger de gevinster, der er ved at købe et ældre hus. Læs hele artiklen her. Siden 2013 er boligsalget kun gået op ad. Det lader til, at de fleste danskere er ude af finanskrisens skygge, hvilket kan mærkes på boligmarkedet. Nogle af undersøgelsens tal afslører, at hele 34 % af danskerne gerne vil bo i lavenergihuse, mens modernistiske villaer kun tiltrækker 2 % af undersøgelsens testpersoner. Værst til er de såkaldte Statslånshuse, hvor kun 1 % vil bo. Undersøgelsen er baseret på 1005 interviews i perioden 7. – 13. november.

Dansk Boligforsikring -Råd og vejledning
Dansk Boligforsikring -Råd og vejledning

Du får gode råd til, hvordan du finder frem til drømmeboligen uden at blive skuffet. Artiklen fra Dansk Boligforsikring fokuserer i høj grad på, hvordan du bedst forbereder dig. Du skal blandt andet gøre op med dig selv, hvilken type bolig du vil have, hvad du kan gå på kompromis med og hvad der absolut er et must i din nye bolig. Derudover skal du have styr på det finansielle aspekt. Artiklen anbefaler, at du tager flere lange snakke med din bank, så du er sikker på at blive forhåndsgodkendt. Bliver du ikke det, kan bolighandlen hurtigt blive en urealistisk drøm. Du får oplistet flere gode råd – du skal blandt andet overveje:

  • Skal jeg bo her efter børnene er flyttet?
  • Kan jeg forestille mig at blive ældre her?

Dansk Boligforskring anbefaler alle, at tænke langsigtet, når de overvejer ny bolig. Det kan nemlig hurtig blive en dyr affære, hvis huspriserne pludselig styrtdykker. Derfor er det godt, hvis ens huskøb er til for den lange bane.

Huspriserne falder i store dele af Danmark

Hold musen over én af regionerne for at se stigninger og fald i huspriser.

Dansk Boligforsikring på sociale medier

Facebook 

LinkedIn

YouTube

Twitter