Cirkus Trapez – bliv klogere på personerne fra cirkusset

cirkus trapez

Kender du Cirkus Trapez? Et af Danmarks mest hyggelige og familievenlige cirkusser. I Cirkus Trapez hersker altid nostalgi, eventyr, masser af dyr og verdensklasse-artister – med andre ord alt, hvad der hører et sublimt cirkus til.

Her kan du blive klogere på, hvem cirkusset består af.

Personerne fra cirkusset

Bernhard Kaselowsky

Grundlægger af Cirkus Trapez.

Bernhard Kaselowsky, 57 år, eller bedre kendt som elefantmanden, har dedikeret hans liv til at træne og pleje hans dyr. Bernhard er også teltmester og teknisk chef af Cirkus Trapez

Isabella Enoch Sosman

Isabella er grundlægger af Cirkus Trapez sammen med Bernhard Kaselowsky, hendes samlever.

Hun har været trapezkunstner det meste af sit liv, derfor hedder Cirkus Trapez “Cirkus Trapez”.  Isabella har to sønner, Edward på 27 år og David på 25.

David Enoch Sosman

David Sosman er 25 år. Samtidig med sin jonglør-karriere har David taget sig en universitetsuddannelse i statskundskab og historie på The University of Glasgow og Sciences Po Paris. I sommers 2017 kunne David erklære sig færdiguddannet, derfor vil han dedikere sin fulde opmærksomhed til hans cirkus karriere.

Nathalie Enoch Fröchte

Nathalie Enoch Fröchte er 20 år gammel. Hun er halv tysker og halv dansker, og er af denne grund vokset op i begge lande, hvor hun også har gået i skole. Til dagligt arbejder hun som cirkusartist. Sidste år afsluttede hun sin studentereksamen i Danmark.

Anitta Meyer

Anitta Meyer på 35 år er et helt nyt ansigt i Cirkus Trapez, hendes opgaver er at stå for salget af forestillinger og events, der løber af i 2018. Hun har gennem hendes arbejsliv arbejdet med cafédrift, og er opvokset i servicefaget. Efter endt studentereksamen i 2017 er hun nu igang med en uddannelse og håber på at gøre et godt resultat på Odense Universitet men en HA (jur), samt i Cirkus Trapez.

Marian Notar

Marian Notar er en ung mand på 20 år. Han er næsten opvokset i Cirkus, da han var mange år sammen med hans forældre i et Tysk Cirkus. Han har nu været i Cirkus trapez begge vores to sæsoner og det lader til, at det er her han vil blive gammel. Han elsker dyrene og Cirkus

Solveig Enoch

Mamma, mormor , bedste og oldemor. 80 årige Solveig kan simpelt hen ikke undvære Cirkus, og siden Cirkus Dannebrog sluttede, som Solveig var ejer af, rejser hun sammen med Isabella i Cirkus Trapez.

Tino Aeby

Tino på 57 år er en garvet kapelmester i cirkusverdenen, og har arbejdet i nogle af de bedste cirkusser i verdenen, såsom Zirkus Knie I Schweiz og den internationale cirkusfestival i Monte Carlo. Danskerne kender ham bedst som kapelmester i Cirkus Dannebrog, hvor han arbejdede fra 2011-2015. Til Cirkus Trapez har han dannet en helt speciel trio, der skal være med til at bringe en masse glæde, nostalgi og eventyr med ind i vores forestilling. Glæd Jer – det gør vi!

Mathilde Gormsen

Mathilde en ung smuk pige på bare 20 år. Hun var på sommerferie hos hendes veninde der optrådte i Cirkus Trapez 2016. Mathilde har altid haft noget med musik at gøre, sunget, danset været med i musikalsk, men blev bare så forelsket i Cirkus, da hun kom på ferie for to år siden, optræder derfor i år ligesom sidste år, som sprechstallmeister og sangerinde. Hun er virkelig bidt af Cirkus.cirkus trapez

Angelo Chaves

Hvad er en cirkusforestilling uden en klovn? Angelo en ung mand på 47 år, er den gennemgående karakter i hele forestillingen. Angelo fra Portugal spreder latter og glæde med sine fjollerier og klovnerier. Alle numrene er nøje udvalgt, så de passer præcis til Cirkus Trapez 2018.

Kevin Cardinali

Fra Portugal er Cirkus Trapez glade for at kunne præsentere den dygtige Rola-Rola artist, Kevin Chevas.

Ligesom mange cirkusbørn er han trænet af sine forældre, og forældrene igen af deres forældre.

Ja, artister i mange generationer. Der er garanti for intens og høj spænding, når Kevin blandt andet ankommer i manegen med sin motorcykel, hvorpå han balancerer sig lige ind i hjerterne på publikum.

Læs mere på Cirkus Trapez’ online kanaler

Cirkus Trapez er til stede på de sociale medier. Læs mere om dem her:

BlogFacebookLinkedInTwitterInstagramCrunchbase og Google+.