Casper Tingkær og hans store passion

Casper Tingkær

4 succes virksomheder, 2 af dem er solgt for store millionbeløber. Det er meget godt klaret af en iværksætter og leder. Casper Tingkær har igennem årene kæmpet med at få sit store gennembrud indenfor iværksættelse og ledelse. Casper Tingkær har mange års erfaring inden for netop medicinbranchen som han stadig beskæftiger sig med.

Casper Tingkær er altid engageret i sit arbejdet, og arbejder altid med stor passion i håb om at opnå det bedste indenfor sin karriere. Casper Tingkær ved præcis hvilke elementer der er vigtige og hvad man skal tage i betragtning når det kommer til at starte en virksomhed op.

Selvom Casper Tingkær har haft op og nedture, så står Casper Tingkær stadigvæk stærkt i dag som Managing Director hos Nordic Medical solutions. Her bruger han al sin baggrund fra medicin branchen, og sørger for at holde fokus på sit arbejde. ¨

Kompetencerne er afgørende

Casper Tingkær har mange gode kompetencer når det kommer til at drive virksomhed, og ledelse er en af hans største passioner. Han mener at ledelse er noget af det vigtigste, når man skal sætte gang i en virksomhed. Casper Tingkær har igennem mange år læst og indtaget en del viden omkring ledelse via sin guru Jack Weltch, som var dygtig indenfor ledelsesstrategier.

Casper Tingkær har meget erfaring indenfor ledelse og har erfaret meget igennem sin iværksætter karriere. Han har derfor en del mere viden indenfor ledelse og iværksættelse som han kan dele med andre iværksætterentusiaster som ønsker at opnå succes på egen hånd. Men det var ikke en nem vej, og Casper Tingkær har kæmpet en hård kamp for at nå sine mål. Casper Tingkær mener at selve udfordringen ligger i at kunne forstå sine medarbejdere og motivere dem til at yde deres bedste. Det er vigtigt at medarbejderne har det godt hos virksomheden.