Brug for en advokat? Kontakt Ret&Råd

Ret&Råd er en kæde af advokater og advokat-kontorer rundt om i Danmark, hvilket sikrer dig lokalt hjælp, hvor end du eller din virksomhed befinder sig. Ret&Råd er som kæde et stort netværk af advokater, som ikke blot dyrker vidensdeling, men også kan hjælpe hinanden i forskellige sager osv., hvis der er brug for det. Alle har som bekendt unikke situationer.

Ret&Råd advokater er en del af en større virksomhed, som hjælper de ansatte med markedsføring, videre uddannelse og diverse administration. Man kan næsten se Ret&Råd som en forening, hvor medlemmerne er advokater og de ansatte administratorer hjælper medlemmerne med alt det, som ikke er juridisk arbejde.

Ret&Råd kan både bistå private og erhverv med diverse lovmæssige udfordringer. Privatret dækker primært over skat, familieret og strafferet. Erhvervsdelen er mere bred, med alt hvad du kan forestille dig at en virksomhed ville have brug for juridisk hjælp til. Alt lige fra ejendomsret til ansættelse og fyring.

Ret&Råds kæphest er at tale dit sprog. Ret&Råd vil gerne have, at du forstår, hvad der bliver talt om – så står advokaten for kanselisproget og paragrafferne. Dette er vigtigt uanset om du er en privat kunde eller om du er en repræsentant for en virksomhed.

Ret&Råd har 150 jurister fordelt på 40 advokatkontorer i hele Danmark. Du kan læse meget mere om Ret&Råd advokater og hvilke dele af loven de rådgiver i på deres hjemmeside.

Læs mere her

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*