Billige blækpatroner af høj kvalitet

Onlineforhandleren Kompatibel Ink tilbyder nogle af markedets bedste priser på printerpatroner og blækpatroner.

Mange oplever, at blækpatroner faktisk er en større udgift end selve printeren, og dette har været en af ideerne bag forretningen, der leverer blæk- og printerpatroner til et bredt udvalg af mærker.

Alle patroner er af meget høj kvalitet, og de har alle en indbygget chip, så de kan bruges i den respektive, som man skulle have derhjemme. På denne måde slipper man for at købe de dyre originale patroner.

E-handelsmærket sikrer en god handel, og over 2800 fremragende anmeldelser på Trustpilot taler sit eget sprog.

Hvis man skulle have noget bøvl mine sine nye printerpatroner, har supporten åben på alle hverdage.

Simpelt koncept og hurtig levering

Konceptet er simpelt og er bygget op omkring en let og overskuelig handel. Man finder sin printermodel i sidemenuen, hvor man kan søge på navn og modelnummer. Der er et stort udvalg er af modeller, der tæller alt fra Canon Blækpatroner, Dell Patroner, Epson, Brother samt mange flere.

Der er enkelte områder, som man bør være opmærksom på, når man installerer nye patroner i printeren. Man skal finde den gule etiket, der skal trækkes ud, hvorefter man fjerne selve plastikskinnen. Der kan nemlig skabes undertryk, hvis man gør det i den forkerte rækkefølge, og der er derfor risiko for, at væsken løber ud og sviner.

Man kan altid ringe til Kompatibel Ink og høre nærmere om de forskellige produkter.

Varerne afsendes samme dag, som bestillingen foretages, hvis man gennemfører ordren inden klokken 15 på hverdage, og pengene trækkes først, når ordren er afsendt.