Begravelses Service – Kyndig begravelsesrådgivning

begravekses service

Der er ikke mange garantier at hente i livet, men en af de få ting som kan garanteres med sikkerhed, er, at vi alle skal herfra en dag. Bedemandsforretningen Begravelses Service erfarer, at det langt fra er noget, som vi går og spekulerer over i hverdagen, og det ville uden tvivl også have en stor indflydelse på livskvaliteten, hvis man hele tiden skulle tænke på, at det kan være slut lige om lidt. Hos Begravelses Service ved man fra erfaring, at selv for de ældre generationer, er døden sjældent noget man planlægger efter, og relativt set er det sjældent, at Begravelses Service planlægger begravelser på forhånd. Det vil sige, at når et familiemedlem går bort, er det en kæmpe fortrøstning midt i sorgen, hvis man kan overlade så meget som muligt af bisættelsens forløb til en bedemandsforretning som Begravelses Service.

Grunden til at virksomhedsnavnet faldt på Begravelses Service skyldes, at man ikke ser begravelser, bisættelser og andre begravelsesceremonier som en proces, der bare skal håndteres så hurtigt og effektivt som muligt, men derimod som en service man yder den afdødes pårørende i en svær tid. Dette er årsagen til, at man hos Begravelses Service betragter sig selv mere som begravelsesrådgivere snarere end egentlige bedemænd, selv om det trods alt er begravelser og bisættelser, der er forretningsgrundlaget.

Mangfoldighed – I døden er vi alle lige

Når man hos Begravelses Service betragter sig selv som begravelsesrådgivere, betyder det også, at man til enhver tid vil sætte de pårørendes præferencer i fokus, hvilket resulterer i, at man hos Begravelses Service individuelt tilpasser begravelsen, bisættelsen eller selve ceremonien omkring et dødsfald.

For rigtig mange danskere betragtes selve ceremonien stadig som en religiøs begivenhed, men heller ikke her stiller Begravelses Service krav til afdødes religiøse baggrund, for at kunne yde en formidabel service. Opfattelsen hos Begravelses Service er, at vi alle skal herfra, og lige meget hvilken trosretning man har, er den vigtigste opgave derfor at skabe nogle rammer, hvor man på en behagelig måde kan tage afsked med sine elskede. Hos Begravelses Service lægger man derfor altid lidt ekstra kræfter i at arrangere det sidste farvel, hvad enten ønsket er en traditionel begravelse i folkekirken med præst og salmer, en begravelse i andre trossamfund eller en ateist, der foretrækker en begravelse fra sit eget hjem.

Begravelsesrådgivere med alsidige profiler

Det er opfattelsen i Begravelses Service, at man for at kunne gøre tingene bedre, nogle gange bliver nødt til at gøre tingene anderledes. Hvis man sammenligner Begravelses Service med andre bedemandsforretninger, skiller Begravelses Service sig også lidt ud. I Begravelses Service finder man ikke den typiske bedemand, som har overtaget butikken, og nu er bedemand på 3. generation. I Begravelses Service har begravelsesrådgiverne mellem 5-10 års erfaring fra faget som bedemand. Før erhvervet som bedemand har rådgiverne i Begravelses Service været beskæftiget inden for alt lige fra bank, finansiering, ejendomsbranchen, produktion, it-udvikling, antropologi, undervisning, rådgivning, coaching og kommunikation. Dette betyder for det første, at man hos Begravelses Service ikke har nedarvet bestemte procedurer for, hvordan en begravelse skal og bør foregå. For det andet er det netop de anderledes betragtningsvinkler, som rådgiverne i Begravelses Service besidder, der gør det muligt for Begravelses Service, at sætte sig bedre ind i alle de pårørendes situationer, og dermed skabe de bedste rammer for det sidste farvel. Denne anderledes tilgang til medarbejdere hos Begravelses Service er hvad, der har gjort virksomheden til en moderne, professionel og succesfuld rådgiver inden for begravelsesservice.

Ud over at besidde forskellige betragtningsvinkler gør det også, at man i Begravelses Service kan rådgive pårørende om alle facetter lige fra planlægning af ceremoni, udførelse af ceremoni og sidst men ikke mindst tilbyde juridisk og økonomisk rådgivning ved behandling af dødsboet. Dette omfatter blandt andet håndtering af skifteretssager, indberetninger til skat eller kontakt til andre myndigheder. Begravelses Service kan med andre ord håndtere alle administrative opgaver omkring bank, bolig og økonomiske forhold.

Desuden har Begravelses Service som den eneste danske bedemandsforretning været kvalitetscertificeret siden 2007. Kvalitetscertificeringen af Begravelses Service fra DNV-GL skal fornys årligt, og dette er derfor din garanti for, at Begravelses Service kan leve op til alle danske lovkrav inden for bedemandsservice.

Du kan finde Begravelses Service over hele Sjælland, blandt andet i

København

Amager

Hellerup

Søborg

Frederiksberg

Rødovre