Army Arne og hans armyvarer er det sjoveste på hele aftenskolen

Jeg går på sådan noget aftenskole, hvor vi lærer noget om sociale medier og anden online kommunikation på arbejdspladsen. Jeg arbejder for et stort bureau, hvor ledelsen synes, at alle medarbejderne skal have et kursus i de moderne kommunikationsformer. Det er jo så vigtigt at forstå at bruge dem godt. På mit hold går der er mand, der simpelthen er så begejstret for armyvarer, det er helt vildt.

Først troede vi bare, det var en army cap, han var glad for. Men så fandt vi ud af at det er armyvarer generelt. Han kommer nogle gange i army tøj fra top til tå, både med camouflage shirts og camouflage bukser og så videre.

Der må være en eller anden butik med armyvarer, der har fået en rigtig god forretning i ham her.

Vi fandt ud af, at han hedder Arne, så nu kan vi ikke lade være med at kalde ham Army Arne. Faktisk synes jeg, at army tøj er superfedt, man behøver bare ikke have armyvarer på hver dag. Det er måske lidt over kill. Måske skal han på jagt bagefter. Men jeg skal i hvert fald have mig en army cap for de er fede, resten af outfittet venter jeg lige lidt med 🙂

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*