AK Nygart – eksperter i plastikkirurgi

plastikkirurgi

Står du i en situation, hvor plastikkirurgi er noget, du – i mere eller mindre udpræget grad – overvejer?

Her bliver du – med kyndig hjælp og vejledning fra AK Nygart – klogere på, hvad du kan forvente dig, hvis du får foretaget plastikkirurgi af den ene eller anden slags.

Hvad er plastikkirurgi?

Først og fremmest er det naturligvis vigtigt, at du har en klar forståelse for, hvad plastikkirurgi er for en størrelse. For hvornår er noget plastikkirurgi, og hvornår er det en anden form for kirurgisk indgreb.

Ved plastikkirurgi er der tale om en egentlig operation (deraf “kirurgi”), og herved står det i modsætning til eksempelvis hårfjerning, læbeforstørrelse, rynkebehandling og hudforyngelse, som alle er ikke-kirurgiske behandlinger, der foretages henholdsvis speciallæger og sygeplejersker. Hos AK Nygart udføres disse ikke-kirurgiske plastikoperationer både i Lyngby, Aarhus og i København, mens de kirurgiske behandlinger er forbeholdt afdelingerne i København og Århus.

Vidste du, at plastikkirurgi oftest øger selvværd

Du vidste det måske ikke, men det kan være vigtig viden for dig, hvis du overvejer en plastikoperation: Plastikkirurgi øger som oftest patientens selvværd. Helt konkret er det hos AK Nygart afgørende, at plastikkirurgi bidrager til styrkelse af patientens selvværd. Virksomheden ser nemlig skønhed som en subjektiv ting. Det vigtige er, at patienten selv føler, at vedkommende kommer til at se godt ud. Dette uanset, om der er tale om en BFO, et ansigtsløft, en fedtsugning eller helt andre typer af skønhedsoperationer.

Kan Nygarts behandlinger hjælpe med at øge patientens selvværd, er virksomhedens mål lykkedes.

Forskningen er enig

Denne pointe om, at plastikkirurgi hjælper med at øge selvværd såvel som indre velvære hos patienten, er ikke blot noget, udøvende parter som AK Nygart selv hævder. Forskningen er også enig.

Det fremgår bl.a. af dette debatindlæg skrevet af Jesper Nygart, stifter af AK Nygart. Her anfører han bl.a.

Faktisk viser verdens største studie foretaget inden for dette felt, at de psykologiske effekter ved plastikkirurgi foruden at være øget selvværd, livskvalitet og velvære, også er positive psykologiske ændringer for folk med sygdomme og lidelser som depression, socialfobi og angst.

Jesper Nygart spørger desuden det interessante spørgsmål: “For hvorfor er det legitimt at ændre ved sit indre for at få det bedre med sit ydre, men illegitimt at ændre ved sit ydre for at få det bedre med sit indre?”

Se dette interview, hvor Jesper taler om sit syn på plastikkirurgi:

Vil du vide mere?

Vil du gerne vide mere, så kontakt Nygart her:

Tlf: 70275757

Mail: info@nygart.dk

TELEFONTIDER 
Man, Tirs, Tors: 8-17
Onsdag: 8-18
Fredag: 8-16

Læs mere om plastikkirurgi hos AK Nygart her.