Ageras – en innovativ og digital markedsplads

Ageras

Historien om Ageras startede tilbage i 2012, hvor de to ejere Martin Hegelund og Rico Andersen sad i en lille lejlighed på femte sal. Her skabte de fundamentet til det Ageras, der i dag er et internationalt selskab, som gennem sin digitale markedsplads sikrer, at virksomheder af forskellig størrelse matches med revisorer, bogholdere og advokater.

Dengang, for næsten 10 år siden, opererede Ageras dog på en noget mindre skala. Udover de to ejere, Martin Hegelund og Rico Andersen, talte Ageras kun en håndfuld medarbejdere, og kunderne begrænsede sig udelukkende til danske virksomheder. Og tilbage i starten af 10’erne kørte det hele så lavpraktisk og manuelt, at excel-ark og post-its udgjorde dagligdagens mest anvendte redskaber.

Siden da er der sket meget i Ageras. Siden grundlæggelsen har mere end 200.000 virksomheder gjort brug af Ageras’ digitale markedsplads til at finde rådgivning og det rette match – og der er nok at vælge mellem blandt Ageras’ mere end 5.000 partnere i form af revisorer, bogholdere og advokater m.m. Også på medarbejderfronten er der sket en eksplosiv udvikling med knap 100 ansatte, der dagligt sikrer tilfredse virksomheder i flere lande, herunder Holland, Sverige og nyligt USA.

Den digitale markedsplads

Ageras er en traditionel, digital markedsplads, hvor virksomheder kan gå ind og få opfyldt et behov. Det kan være behovet for eksempelvis en revisor, en bogholder eller en advokat. Ageras sammensætter herefter tre matches, der lever op til den enkelte virksomheds behov og kriterier.

Netop i denne proces skiller Ageras sig ud fra sine konkurrenter, hvor det ofte udelukkende handler om pris, og hvor det er mere besværligt at lave en reel sammenligning af kompetencer, fagligt og personligt match samt tidligere kundeoplevelser. Samtidig har virksomheder, der benytter Ageras, adgang til sin egen dedikerede kontaktperson. Her har Martin Hegelund og Rico Andersen valgt at holde fast i den grundsten, Ageras blev bygget på – nemlig at matchet mellem virksomhed og partner skal ske baseret på både objektive kriterier såvel som personligt match.

Et spadestik dybere

Martin Hegelund og Rico Andersen har løbende haft et koncentreret fokus på at bygge Ageras op omkring et økosystem, der giver en fuldendt kundeoplevelse. Det skinner igennem, når man kigger på detaljegraden i de informationer, der præsenteres for virksomhederne i forbindelse med matches af revisorer, bogholdere og advokater.

Først og fremmest kan virksomheden sammenligne de tre matches, eller tilbud, ud fra detaljeret indsigtsdata. Der bliver præsenteret priser, det er muligt at se, hvordan andre virksomheder har vurderet de pågældende matches, ligesom der er informationer om særlige kvalifikationer i forhold til branche og arbejdssystemer.

Sidst, men ikke mindst, kan virksomheden læse et personligt interview om hver af de præsenterede matches. Det giver en dybere indsigt i den person, man skal arbejde sammen med, ligesom det giver bedre betingelser for, ud fra et fagligt og professionelt perspektiv, at træffe det rette valg om en fremtidig samarbejdspartner.