Afhjælpning af fugt i kælder og kældervægge

At have fugt i sin kælder eller fugt i sine kældervægge er desværre noget som mange danskere døjer med til dagligt. Fugt i kældervægge er ofte noget man ser i ældre huse, der er bygget efter gamle metoder. Her kan der let komme fugt i ens kælder, hvis huset ikke blev bygget med omfangsdræn fra starten af, eller fundamentet ikke kan holde fugten ude. Sidst men ikke mindst, er der endvidere øget risiko for at få fugt i sin kælder eller fugt i kældervægge pga. det fugtige og nedbørsrige danske klima.

Problemet er for mange danskere, der døjer med fugt i kælderen, at et omfangsdræn er en meget bekostelig affære.

En effektiv og billig løsning på fugt i kælderen

Der findes dog en løsning på problemet, der er lang mindre bekostelig. Den danske virksomhed Drytech er eneforhandler af en ny teknologi, der kaldes Drymat. Systemet fjerner ved hjælp af såkaldt elektro osmose fugt i din kælder og/eller fugt i kældervægge. Simpelt fortalt sendes impulser af jævnstrøm ind i murværket, der efterfølgende leder fugt i en kælder væk fra husets.

Man kan læse meget mere om teknologien på Drytechs hjemmeside, og hvorledes teknologien kan afhjælpe dig med fugt i kælder eller fugt i kældervægge.