Acubiz er en app, der giver nemmere rejseafregning i virksomheden

Rejseafregning

Vores verden bliver hele tiden mindre. Som følge af globaliseringen er grænser ikke længere så vigtige. I stedet er tæt samarbejde og handel på tværs af lande sat øverst på dagsordenen. Hvis man som virksomhed vil have succes, kræver det derfor, at man ser ud over blot det lokale marked. Mange gange har man potentiale i hele verden, hvilket giver næsten ubegrænsede muligheder. Det er derfor ikke underligt, at forretningsrejser bliver brugt mere og mere. De fleste virksomheder sender repræsentanter ud i verden for at mødes med eventuelle samarbejdspartnere, kunder og meget mere. Og i den forbindelse vil der komme noget rejseafregning, hvor virksomheden skal refundere de penge, som medarbejderen har brugt i udlandet. Det kan på normal vis være en besværlig proces, men med Acubiz app bliver det både nemt og hurtigt at klare rejseafregningen.

Optimering af de tunge processer

Alle virksomheder vil gerne være så effektive som muligt. Derfor er der mange, der har fokus på optimering af alle processer. For hvis man kan spare ekstra tid og samtidig udføre arbejdet bedre, er det en win-win situation. Og denne effekt bliver kun større, når man tager fat i de tunge og tidskrævende processer. Rejseafregning er noget af det, der tager lang tid. Ikke alene skal medarbejderen holde øje med, hvad der bliver brugt af penge, og gemme kvitteringerne. Der skal også sidde en regnskabsmedarbejder i den anden ende og sørge for, at rejseafregningen går op og kører igennem. Derfor kan selv en lille rejseafregning komme til at tage lang tid. Tid, som begge parter kunne bruge mere effektivt på andre ting. Hvis man er en virksomhed, der gør brug af forretningsrejser, og som bruger lang tid på rejseafregning, er Acubiz værd at se nærmere på.

Ud med papirarbejdet – ind med en appbaseret løsning

Det er ikke mærkeligt, at apps er blevet så populært. Det er smart, at man kan klare så meget forskelligt ved hjælp af ens smartphone, som man alligevel har på sig hele tiden. Samtidig kan en app være med til at gøre en masse processer nemmere og samtidig spare på papirarbejdet. Papirarbejde er ikke alene dårligt for miljøet, men det er også besværligt og tungt at sidde med. Der er samtidig en større risiko for, at der bliver lavet en regne- eller skrivefejl. Og det kan være medføre, at rejseafregningen kommer til at tage endnu længere tid. Med Acubiz klarer man rejseafregningen, uden det kræver bunker af kvitteringer og ikke mindst store mængder tid. Det er en lettelse for både regnskabsmedarbejderen og vedkommende, der er på rejsen.

Acubiz er førende inden for expense management

Som nævnt ovenfor er der mange virksomheder, der i disse år har fokus på, hvordan de kan optimere deres processer. For når man optimerer, sparer man tid. Og i en virksomhed er tid lig med penge. Hvis man kan spare tid, der kan bruges et andet sted, skulle det også gerne kunne ses på omsætningen og i sidste ende profitten. Derfor kan det godt betale sig at se nærmere på, hvordan man kan optimere de tunge processer som fx rejseafregning. Hvis man udfører rejseafregning på almindelig vis, kan det godt tage flere timer. Med Acubiz behøver det ikke tage mere end et par minutter, fordi appen automatiserer de fleste af processerne i rejseafregning. Hvis man i en virksomhed har fokus på, hvordan man kan spare mere tid og optimere sine processer, skal man derfor vælge Acubiz app til at klare rejseafregningen.

Rejseafregning og meget mere

Acubiz er en app med mange funktioner. Det er ikke kun til rejseafregning, det er en god ting at have liggende i sin telefon. Acubiz kan nemlig også være med til at optimere andre processer, der tager tid og energi i virksomheden. Det gælder eksempelvis kørselsregnskab, momsrefusion og anden bilagshåndtering. Derfor er Acubiz en god investering, hvis man vil spare penge hele vejen rundt. Er man en virksomhed, der gør brug af forretningsrejser og dermed også rejseafregning, er denne app en rigtig god investering at gøre. Acubiz har allerede 122.000 brugere, der taler mere end 32 sprog. Samtidig har de 20 års erfaring. Derfor er de det rigtige valg, hvis man ønsker at optimere de processer, man har omkring rejseafregning.