AB låseservice – Din låsesmed i Odense & omegn

ab-l_sservice-logo-DK-sort-1_png_Modstridende_unic

AB Låseservice er en professionel låsesmed i Odense samt på resten af Fyn. Låsesmedsvirksomheden hjælper privat personer og virksomheder, så snart de har sikkerhedsudfordringer. AB Låseservice arbejde inkluderer både rådgivning, service samt opluknings- og omkodningsopgaver. Står du som virksomhed og skal have nyt sikkerheds- eller låsesystem, kan du trygt ringe til AB Låseservice. Låsesmedene har mange års erfaring i branchen, og de kan guide dig til den bedste løsning for lige netop din virksomheds situation. Nogle har brug for adgangskontrol, mens andre skal have overvågning. Det kommer ofte an på branche, udsathed samt risikovillighed. Der kan være mange muligheder på markedet, men vælger du at ringe til den populære låsesmed på Fyn, er du garanteret en god og professionel service.

AB Låseservice hjælper private såvel som virksomheder, der gerne vil opgradere eller blot erhverve et sikkerhedssystem. Det kan være alt fra den nyeste teknologiovervågning til almindelige nøgler.

AB Låseservices geografiske placering & medarbejdere

AB Låseservice ligger på Fyn. Nærmere bestemt Byghøjvej 14 i Odense, men låsesmedene kører over hele øen som f.eks. til Dalum. Og du kan altid komme i kontakt med en af virksomhedens låsesmede, da forretningen har døgnåbent. Hjælpen er derfor altid tæt på. AB Låseservice har låsesmede kørende rundt på øen hele døgnet rundt, og de kan med al sandsynlighed være hos dig inden for 30 minutter, hvad enten det er morgen, middag eller aften – eller nat for den sags skyld nat.

AB Låseservice placering_Odense

Låseservicen har flere låsesmede tilknyttet. De er alle sammen uddannede inden for feltet, og de følger med i de nyeste tendenser på markedet. Du er derfor i trygge hænder, når du vælger at kontakte virksomheden. Nogle af nye på arbejdsmarkedet, mens andre har været i branchen i mange år. Det giver en god blanding af ungdommelig gåpåmod og værdifuld erfaring – elementer, der alt sammen er med til at give den bedste kundeoplevelse.

Er du interesseret i at høre mere om låsesmedsfaget? Måske er der er en låsesmed gemt i dig? Kontakt virksomheden i hverdagene for at høre mere om mulighederne for at komme i praktik eller hør, om der er en åben plads i teamet.

Hvordan er låsesmedsfaget?

Låsesmedsfaget er et område, der kræver disciplin, viden og udholdenhed. Man skal arbejde på alle tider af døgnet, mens faget kræver, at man har den nyeste viden inden for låsesystemer, adgangskontrol og overvågning. Og netop derfor kræver arbejdet, at man har en stor udholdenhed, da det er hård for krop og sind at være på, når andre har brug for hjælp. Arbejdet giver dog til gengæld en stor tilfredsstillelse, når låsesmeden opdager, hvor stor en glæde, han eller hun skaber, når personer i nød får tiltrængt hjælp. Det giver en stolthedsfølelse, og man bliver derfor motiveret til at fortsætte.

AB Låseservice har også en norsk afdeling, hvor der er låsesmedsforretninger i Oslo, Bærum samt Akershus.

 

Læs mere om AB Låseservice på deres hjemmeside.