kontorrengøring og ejendomsservice som facility service

Den store paraplyorganisation Compass Group tilbyder komplet facility service gennem Eurest Services.

Med facility service tilbydes er bred vifte af forskellige ordninger og service løsninger, der strækker på tværs mange service områder. Der er igennem 40 års erfaring arbejdet efter at give kunderne den bedste totaloplevelse, og der er ikke meget, der ikke kan lade sig gøre. Når man vælger at benytte facility service til eksempelvis kontorrengøring eller ejendomsservice, kan man regne med en uovertruffen oplevelse, uanset om man vælger en enkelt ydelse eller vælger at udlicitere samtlige facility service opgaver.

En global spiller indenfor professionelle serviceordninger

Der er med stolthed at Compass Group som markedsleder inden for facility service, heriblandt ejendomsservice og kontorrengøring trækker på erfaringer fra både lokalt og globalt for at levere de bedste ydelser for kunderne.

Når man arbejder med områder omkring ejendomsservice og kontorrengøring indenfor facility service, arbejdes der på at tilpasse alle løsninger, så den enkelte virksomhed får mest muligt ud af servicen.

Indenfor facility service tilbydes udover ejendomsservice og kontorrengøring også personalerestauranter, mødeservice, bygningsvedligehold, grønne områder, receptionsservice, posthåndtering, affaldshåndtering, handyman, teknisk service samt vagt og sikkerhed.

Alle løsninger gennem facility service etableres som en serviceløsning, hvor kunden får et dedikeret on-site team samt en kontaktperson, så der altid er en, der ved, hvad kundens specifikke situation er. Ideen er, at løsninger inden for facility service såsom kontorrengøring og ejendomsservice bliver en integreret del af virksomheden.

Find altid den løsning der passer bedst til din virksomhed

Man kan selv udvælge de dele af serviceordningen, der passer bedst til ens virksomhed. Det er helt op til den enkelte kundes servicebehov at vurdere, hvad der er behov for. Man kan også gennemgå ønskerne med Compass Group og i fællesskab finde frem til interessante områder. Det er vigtigt at kunden føler, at der bliver frigjort ressourcer, der jo netop er en af fordelene ved at benytte facility service og ejendomsservice som kontorrengøring og ejendomsservice.

Man kan være sikker på at få en samarbejdspartner, der har sat sig grundigt ind i tingene og behovene hos kunden. Man vil hurtigt kunne mærke, at der kan blive frigjort ressourcer, hvor kontorrengøring og generel ejendomsservice bare er et lille område, der lader kunderne fokusere på deres kerneforretning.

Har man spørgsmål af nogen art, er man altid velkommen til at kontakte den globale virksomheds kundeservice, der også er dybt forankret i Danmark. Det skal altid være muligt at finde en løsning inden for facilty service, der passer bedst muligt til kundens behov. Er man nervøs for at aftalen også er interessant i fremtiden skal man heller ikke fortvivle. I takt med at kundens virksomhed vokser eller aftager i størrelse, kan en ordning inden for facility service såsom rengøring og ejendomsservice altid skaleres op eller ned i størrelse.

Når man taler om ejendomsservice, dækker begrebet over en lang række af daglige service opgaver, der kan tilpasses efter behov. Eurest Services udfører en lang række af opgaver omkring ejendomsservice, hvoraf vedligeholdelse af bygninger og udendørsarealer kan nævnes blandt nogle af områderne. Der kan føres tilsyn med lyskilder og varmecentralen samt alle andre øvrige områder på ejendommen, der kræver driftsteknik.

På en ejendom vil der afhængigt af størrelsen af bygningen mv. altid være småopgaver i form af reparationer mm. Disse tages der naturligvis også hånd om. Det kan også dreje som simple omgaver som snerydning og saltning samt koordinering af service og affald. Alle opgaver skal samlet set gøre, at der kan frigives ressourcer fra kunden. Kunden skal kunne læne sig tilbage velvidende, at der bliver taget hånd ejendommen og alle servicerelaterede opgaver.