Er det tid til at få rengjort din erhvervsbygning?

Mamoba
Mamoba Industrirengøring

Vinterens sne, regn og kulde kan sætte sine spor på bygningsfacader, hvilket hurtigt kan få dem til at se triste og slidte ud. Det betyder noget, hvordan din erhvervsbygning ser ud, uanset om det er en lagerhal, en silo eller kontorbygning. Det sender et bestemt signal til omverdenen – og dine kunder – om, hvilken virksomhed, der holder til her. En ren og velholdt bygning giver også indtryk af, at her er en virksomhed, der tager sig selv alvorligt. 

Hvad siger din bygning om dig?

Ofte kan en professionel industrirengøring af bygningsfacaden gøre underværker, og bygningen kan fremstå som nymalet og nyrenoveret – blot ved en grundig rengøring. Mamoba Industrirengøring er specialiserede inden for denne slags opgaver og tilbyder alle former for industrirengøring. Mamoba tilbyder professionel rengøring af blandt andet skibe, siloer, lagerhaller, kontorbygninger, produktionsanlæg og alt derimellem. 

Virksomheden har eksisteret siden 2010, hvor den blev stiftet af Janne Mau Berg, og er derfor en af de mest erfarne sværvægtere, der findes i branchen. Mamoba er dertil specialiseret i de nyeste metoder og teknologier inden for industrirengøring og har et stor reportoire af maskiner og udstyr. 

Innovativ teknologi

Mamoba gør en dyd ud af at være på forkant med branchens nyeste teknologier, hvorfor de også er førende i deres branche. Det handler om at være fuldt opdaterede på den nyeste teknologi og viden indenfor industrirengøring, hvilket er noget, Mamoba prioriterer højt. Eksempelvis tilbyder virksomheden robotteknologien MagnetCrawler, som gør det muligt at rengøre områder, der er for svære eller for farlige for mennesker at komme til. Ved ekstremt kraftige magneter kan en MagnetCrawler sidder fast på svært tilgængelige steder og rengøre. Mamoba har hele 6 MagnetCrawlers, som kan gøre rent samtidig, så du sparer tid og udgifter til mandskab – der er nemlig kun brug for en enkelt person til at styre den.

Teknikker

Mamoba bruger teknikker som High Pressure Watterjetting, hvor man ved hjælp af højtryksspuling opnår et perfekt resultat og samtidig skåner miljøet og reducerer vandforbruget. Mamoba tilbyder også sandblæsning, som er en metode, der bruges til rengøring af større overflader. Det er også en måde at klargøre en overflade til efterbehandling, en service som Mamoba også tilbyder. Efter sandblæsning kan der males eller behandles med forskellige brandbeskyttende produkter. På den måde får du både rengøring og malerarbejdet i en og samme service.  

Trænger din bygning til en seriøs rengøring, der både er miljø- og sikkerhedsmæssigt forsvarlig, så er det Mamoba, du skal have fat i. Janne Mau Berg og Mamoba holder til i Hellerup, men virksomheden løser opgaver i hele landet. Ring på tlf. 70272720 eller besøg vores hjemmeside her.