Ved hjælp af Pant i Ejendom kan du tage lån i sommerhus

Lån i sommerhus

Kunne du godt bruge lidt flere penge mellem hænderne? Så er du ikke alene. Det kan ske for os alle, at vi kommer i en situation, hvor pengene ikke helt rækker. Har du et sommerhus, kan du løse problemet ved at tage lån i sommerhus. I stedet for at låne penge uden sikkerhed for lånet, hvilket hurtigt kan blive dyrt, kan du hurtigt ved hjælp af et pantebrev tage lån i sommerhus. Det sikrer, at du får de penge, som du mangler, uden at det kommer dig til at koste en formue. Hvis du alligevel har et sommerhus med en friværdi, kan du lige så godt vælge at tage lån i sommerhus hos Pant i Ejendom. Det sikrer dig også en hurtig og gnidningsfri proces, så du er sikret dine penge inden for kort tid.

Hvad er Pant i Ejendom?

Mangler du penge, kan du tage lån i sommerhus via Pant i Ejendom. Hos Pant i Ejendom tilbyder de nemlig smarte og hurtige lån via pantebrev, som kommer dig til gode, der har et sommerhus. Med et lån i sommerhus hos Pant i Ejendom kan du nemlig låne de penge, du mangler, ud af dit sommerhus’ friværdi. Det sikrer, at du ikke skal igennem en besværlig godkendelsesproces i banken eller betale høje renter for et kviklån. Hvis du gerne vil være fri for at skulle ud og låne penge, når du alligevel har selve pengene, blot bundet i dit sommerhus, så er et lån i sommerhus hos Pant i Ejendom det oplagte valg. Desuden er det både hurtigt, nemt og sikkert at låne med et pantebrev.

Lån penge med et pantebrev

Et pantebrev giver dig mulighed for at låne penge i din faste ejendom. Hvis man står og mangler penge her og nu, hjælper det ikke meget, at man har et sommerhus. Det er altså, medmindre man vælger at tage et lån i sommerhus via Pant i Ejendom. Det foregår egentlig ved, at du udsteder et pantebrev, som du sælger til Pant i Ejendom. Derved får du pengene, som du har brug for, mens Pant i Ejendom har sikkerhed for lånet i dit sommerhus. Derfor er et lån i sommerhus ikke alene smart, men også ofte en billigere løsning end at gå ud og tage et kviklån eller noget lignende. Står du i en situation, hvor du mangler penge her og nu, er et lån i sommerhus altså værd at overveje.

Send en ansøgning allerede i dag

Vil du gerne vide, hvor meget du egentlig kan få udbetalt ved at tage et lån i sommerhus? Så kan du sende en ansøgning allerede i dag og få svar inden for 48 timer. Det kræver ikke andet end en computer og en internetforbindelse, da det hele kan klares via Pant i Ejendoms hjemmeside. Alt du skal gøre for at ansøge om lån i sommerhus er at vedhæfte nogle informationer og billeder af sommerhuset. Derefter modtager du inden for blot to døgn et helt gratis og uforpligtende tilbud på, hvad du kan forvente at få udbetalt ved et lån i sommerhus. Falder tilbuddet i din smag, bliver der udarbejdet en kontrakt mellem dig og Pant i Ejendom. Når den er underskrevet, får du pengene ind på din konto. Derfor er lån i sommerhus også en oplagt løsning, hvis du har et akut behov for flere penge og skal bruge dem her og nu.

Lån i sommerhus er et godt alternativ

Mange tøver med at låne penge, selv når de godt kunne bruge det. For mange vedkommende skyldes det, at de er bange for at blive fanget i en dyr og ufordelagtig aftale. Det behøver du heldigvis ikke være bekymret for, når du tager lån i sommerhus. Da dit sommerhus står som sikkerhed for lånet, behøver du ikke frygte skjulte gebyrer og grimme overraskelser hen ad vejen. En aftale om lån i sommerhus er altid fastlagt på forhånd, så det er aftalt, hvad du får udbetalt, samt hvad du skal betale tilbage til sidst. Derfor er det en både hurtig og sikker måde at låne penge på. Hvis du står og mangler penge, og har du samtidig et sommerhus med en vis værdi, er muligheden for lån i sommerhus altså værd at se nærmere på.