Pant I Biler – så har du altid råd til det, du mangler

Pant I Biler

Kender du det, at du har udset dig en lækker ting, du gerne vil købe – men så opdager du, at pengepungen er tom? Der er ikke noget mere ærgerligt end at måtte kigge langt efter det, man gerne vil have. Det er heldigvis slut takket være firmaet Pant I Biler.

Pant I Biler – så har du råd til det, du mangler

Pant I Biler er en virksomhed, der er baseret på princippet ‘salg med mulighed for tilbagekøb’. Dvs. at hvis du har en bil, kan du til hver en tid tage pant i den ved at sælge den til Pant I Biler. Du vil herefter få udbetalt et beløb, og du har nu råd til at købe det, du lige står og mangler. Humlen ved det hele er, at du ikke har mistet din bil. Du har ikke solgt den uden at kunne få den tilbage igen. Nej, du har mulighed for at købe den tilbage af Pant I Biler, hvis du kan betale den aftalte pris inden for den aftalte løbetid. Det er da smart!

Vi ved jo allesammen, hvordan det er, at man nogle gange har de penge, man har brug, og andre gange ikke har. Ofte kan man det hele den første i måneden, mens man sidder en liiille smule mere stramt i det ved udgangen af måneden. Det er netop denne – i øvrigt meget menneskelige – mekanisme, som Pant I Biler kender alt til, hvilket også giver selskabet sin eksistensberettigelse. Firmaet ved, at det er rart at kunne bruge penge, når man har behov for det.

Sådan fungerer det i praksis

For at få mulighed for at tage pant i din bil hos Pant I Biler skal du først indsende en ansøgning. Herefter vil Pant I Biler vurdere din bil. Bliver bilen godkendt, vil firmaet udbetale dig op til 50 % af bilens værdi, hvis du sælger bilen på kontrakt til os. Når så den aftalte løbetid er ovre, betaler du pengene tilbage og får samtidig din bil retur. Oven i købet vil det under forløbet være mulighed for, at du fortsat kan køre i din bil.

Kort efter du har indsendt din ansøgning, vil din bil blive vurderet af selskabets bilekspert, hvorefter du vil modtage et forhåndstilbud. Inden der vil kunne indgås en aftale om pant i din bil, skal bilen til syn og gennemtjek ved Pant I Bilers kontor, som de har to af i hhv. Kolding og Skovlunde. Men bare rolig: Bliver bilen godkendt, betaler Pant I Biler for synet.

Efter alt er blevet godkendt, vil Pant I Biler udfærdige en kontrakt på den aftalte udbetaling i din bil såvel som en kontrakt på, at du kan købe bilen tilbage. Dertil kommer, at der vil blive udarbejdet en udlejningskontrakt, sådan så du fortsat kan køre rundt i bilen.

Når lejeperioden er ovre, køber du bilen tilbage, og det er nu Pant i Bilers ansvar at sørge for, at bilen bliver registreret tilbage til dig.

Kontakt Pant I Biler

Så skal du have en bil vurdering, eller skal du sælge din bil – måske sælge din bil hurtigt – så er Pant I Biler altså den oplagte løsning.

Du kan kontakte Pant I Biler via tlf. 70 605 606 eller allerede nu sende en uforpligtigende ansøgning.

Her har Pant I Biler adresse

SKOVLUNDE

Meterbuen 15

2740 Skovlunde

&

KOLDING

Slotsgade 12

6000 Kolding

Ydelser hos Pant I Biler

Pant I Biler tilbyder forskellige ydelser. Klik på den af følgende ydelser, du er interesseret i at vide mere om: Bil pantsælg bil gratissælg bil hurtigtsælg bilbil vurderingsælg din bil.

Uanset hvad bør du kunne finde en optimal løsning hos Pant I Biler.