Lån penge ved at pantsætte dine værdigenstande

Pantsætte

Det er fristende at låne penge. Uanset om man står med et akut behov eller ej, er det altid rart at kunne få flere penge mellem hænderne forholdsvis hurtigt. Især hvis det er penge, som man kan bruge på lige det, som man har lyst til. Alligevel er der en del, der tøver med at låne penge. Det skyldes ofte en frygt for at blive fanget i en aftale, der ender med at blive dyr og ufordelagtig. Samtidig er det ikke altid, man kan gå i banken, da man der skal have en godkendelse og en tilladelse, før man kan låne penge. Heldigvis er der en løsning, der er oplagt til dig, der gerne vil låne penge på en nem og sikker måde. Ved at pantsætte dine værdigenstande kan du få ekstra penge til lige det, du har brug for.

Lån penge uden frygt

Det er ofte frygten for et dyrt lån, der vokser en over hovedet, som afholder mange fra at låne penge. Har man eksempelvis set Luksusfælden på TV3, har man nok set rigeligt med eksempler på, hvor galt det kan gå, hvis man låner penge uden at tænke sig om. Dog kan man sagtens få flere penge mellem hænderne, uden at det kører helt af sporet. Hvis blot man tænker sig lidt om, inden man indgår en aftale, kan man sagtens låne penge helt uden frygt. Det gælder blandt andet, når du vælger at pantsætte dine værdigenstande for at få flere penge mellem hænderne. Ved at pantsætte sætter du nemlig dine værdigenstande som sikkerhed for lånet, hvilket er med til at sikre, du ikke bliver fanget i en dyr aftale, hvor der dukker grimme overraskelser op hen ad vejen.

Derfor er kviklån en dårlig idé

Hvis man endelig beslutter sig for at låne penge, er der en del, der vælger at tage en kviklån. Det er dog et dårligt alternativ til at pantsætte, og det er der flere gode grunde til. Umiddelbart virker det som en god aftale, hvor man får penge her og nu uden at skulle vente på nogen form for godkendelse. Dog løber låneudbyderen en stor risiko ved at give en fremmed penge, som udbyder ikke er sikker på at kunne få igen. Derfor forsøger udbyder at sikre sig ved at sætte høje renter og skjulte gebyrer på aftalen. Derfor er kviklån ofte en dårlig idé, da du ender med at betale langt mere, end du egentlig får ud af det. Den slags fælde er du fri for at skulle tænke for, når du vælger at pantsætte. Ved at pantsætte sætter du nemlig en sikkerhed for lånet, så udbyder ikke behøver kræve høje renter på lånet.

Hvis behovet for penge er akut

Et kviklån passer mange godt, da det skaffer dig penge her og nu. Når man tænker på at låne penge, er der også en del, der vil søge mod banken. Hos banken kan man nemlig låne penge i fx hus eller bil, hvilket svarer lidt til at pantsætte. Dog vil banken altid skulle være sikker på, at de får deres penge igen. Derfor kræver det en grundig undersøgelse af din økonomi, før du bliver godkendt til at kunne låne. Det giver god mening, men det er ikke særlig smart, hvis du står med et akut behov for pengene. Hvis du skal bruge flere penge mellem hænderne her og nu, kan du vælge at pantsætte i stedet. Ved at pantsætte via fx Pant i Alt sikrer du dig nemlig, at du får en ganske simpel og hurtig proces. Er behovet for et lån akut, er det at pantsætte det oplagte valg.

Send en ansøgning nu

Det er som sagt både nemt og hurtigt at ansøge om et lån via pantsætning. Ønsker du at pantsætte en genstand, kan du sende en ansøgning til Pant i Alt med informationer om den pågældende genstand. Det kræver ikke andet end en computer og en internetforbindelse, da det kan gøres via deres hjemmeside. Inden for 48 timer vil du være sikker på at modtage et tilbud på, hvad du kan forvente at få udbetalt, hvis du laver en aftale om at pantsætte dine ting. Hvis du takker ja til dette tilbud, bliver der udarbejdet en kontrakt med en aftale mellem Pant i alt og dig. Så snart denne kontrakt er underskrevet af begge parter, bliver pengene udbetalt. Den korte proces er den primære grund til, at det er smart at pantsætte værdigenstande, når dit behov for ekstra penge mellem hænderne er akut.

Fuld gennemsigtighed og troværdighed

Som sagt er der mange, der har en lille frygt for at låne penge. Det skyldes ofte alt det med småt, hvor man kan blive fanget i alverdens fælder. Vælger man at pantsætte, behøver man ikke været bekymret for dette – for der er slet ikke noget med småt. Man får en fuldstændig gennemsigtig og simpel aftale, når man vælger at pantsætte frem for at tage et almindeligt lån. Eksempelvis får du et både gratis og uforpligtende tilbud på, hvad du kan forvente at få udbetalt, hvis du tager en beslutning om at pantsætte din værdigenstand. Dette tilbud er du altid helt velkommen til at sige nej til. Du er dog sikret en fair pris, når du vælger at pantsætte, da det pågældende tilbud er baseret på en uvildig eksperts vurdering af tingens værdi. Derfor får du en både gennemsigtig og troværdig aftale, når du vælger at pantsætte i stedet for at tage et lån på anden vis.

Hvilke genstande kan bruges til pantsætning?

Måske tænker du nu, at du godt kunne tænke dig at pantsætte. Du er måske allerede klar til at sende en ansøgning og få et tilbud på, hvad du egentlig kan få udbetalt ved at pantsætte. Men hvilke genstande kan egentlig bruges til pantsætning? Det er allerede slået fast, at det skal være ting af værdi. Men værdi kan være mange ting – lige fra et par få tusinde kroner til millionbeløb. Derfor skal du læse videre, hvis du gerne vil have konkret svar på, hvilke ting du egentlig kan pantsætte. Måske kan du finde inspiration til nogle ting, du kan pantsætte, som du slet ikke tænker over, at du har liggende derhjemme. Ønsker du ikke at låne så mange penge, kan det være nok at pantsætte mindre genstande. Hvis du derimod har brug for et større beløb, kræver det også tilsvarende større genstande at pantsætte. Som udgangspunkt kan du ved at pantsætte forvente at få op til 50% af tingens værdi udbetalt.

Gamle kunstværker er værdifulde

Har du gammel kunst hængende derhjemme, kan det vise sig at være mange penge værd. Ved at pantsætte kunsten kan du få adgang til værdien, uden at du skal sælge det helt. Når du vælger at pantsætte, er der egentlig tale om salg med tilbagekøb. Derfor er det at pantsætte oplagt at gøre med de ting, hvor du ikke er helt klar til at skille dig af med dem. Har du gamle kunstværker, som er lavet af anerkendte kunstnere, kan det være mange penge værd. Kunst er en sjov ting, da det kan koste alt lige fra ti flade kroner til et tocifret millionbeløb. Vælger du at pantsætte kunst hos Pant i Alt, kan du være sikker på, at kunsten bliver vurderet af en kompetent ekspert, som giver en helt fair pris. Hvis du eksempelvis har kunst af Picasso, Munnings, Monet, Dali eller en helt anden hængende derhjemme, kan du få flere penge mellem hænderne ved at pantsætte det.

Arvesmykker er populære genstande til pantsætning

Hos Pant i Alt kender de naturligvis til de ting, som bliver pantsat allermest. Det er ofte arvesmykker, som folk vælger at pantsætte. Det hænger nok meget godt sammen med, at det er smart at pantsætte de ting, som man ikke bruger, men som man heller ikke er klar til at skille sig helt af med. Mormors guldsmykker er måske nok værdifulde og betydningsfulde, men det er ikke mange, der kan bære dem i dag. Derfor kan det være oplagt at pantsætte dine gamle smykker, når du mangler pengene. Hos Pant i Alt kan du pantsætte næsten alle former for smykker, både kæder, ringe, armbånd, brocher, vedhæng og øreringe. Hvis smykket er af et værdifuldt metal eller designet af en anerkendt guldsmed, kan det være mange penge værd. Hvis du vil have endeligt svar på, hvad du kan forvente at få udbetalt ved at pantsætte dine smykker, så er det bare om at få sendt en ansøgning.

Ure kan også bruges

Ligesom mange arver smykker fra bedstemødre, kan man også arve ure fra bedstefædre. Har man et gammelt ur i fx guld, kan det være mange penge værd. Hos Pant i Alt kan man pantsætte alle ure, som har en værdi på over 4000 kr. Det vil ofte være ure, der enten er fremstillet af værdifulde metaller, eller som er af et kendt mærke. Du kan eksempelvis pantsætte ure fra Rolex, Omega, Tag Heuer, Tissot og lignende high-end mærker. Det er især oplagt at pantsætte dit ur, hvis det er et, som du ikke rigtig bruger til hverdag. Ved at pantsætte kan dit ur blive nyttigt, uden at du behøver at sælge det helt. Hvis du har et værdifuldt ur liggende derhjemme, kan det altså blive din redning, den dag du har brug for ekstra penge.

Sælg guld på alle former

Både smykker og ure er mere værd, hvis de er fremstillet af guld. Hvis du har guld liggende derhjemme, er det oplagt at pantsætte, når du mangler penge – uanset hvilken form guldet er på. Finguld på 24 karat er naturligvis det mest værdifulde, men du kan også sagtens pantsætte guld i 22 eller 18 karat. Hvad enten det er smykker, ure eller løsguld, kan det at pantsætte guld være din redning, når du har brug for lidt flere penge. Hos Pant i Alt tester de renheden af dit guld, så du altid er sikker på at få en fair pris, hvis du vælger at pantsætte dit guld. Er guldet designet af anerkendte guldsmede eller ur-producenter, kan det øge prisen endnu mere. Har du guld liggende derhjemme, kan du altså pantsætte og bruge det, når du mangler penge.

Få penge for dine designermøbler

Danmark er en designation – i hvert fald når det kommer til møbler. Inden for indretning går vi ofte forrest, og vi har mange anerkendte møbeldesignere med rod i det danske land. Derfor er det ikke underligt, at mange danskere har dyre designermøbler i deres hjem. Du kan pantsætte dine designermøbler og få pengene udbetalt hurtigt, når du har brug for det. Ved at pantsætte dine designermøbler behøver du ikke skille dig af med dem, da det som sagt er køb med tilbagekøb. Hos Pant i Alt kan du pantsætte danske designermøbler fra fx Arne Jacobsen, J. Wegner, Fritz Hansen og lignende møbeldesignere. Udenlandske designmøbler har også interesse. Mangler du penge, og har du designermøbler stående derhjemme, er det altså en oplagt løsning.

Sælg din motorcykel med tilbagekøb

Hvis du har en motorcykel, kan du også vælge at pantsætte den i situationer, hvor pengene ikke helt rækker. Er du ikke klar til at sælge din motorcykel helt, er det at pantsætte den oplagte løsning. Hos Pant i Alt kan du pantsætte både gamle og nye motorcykler. Det kan blandt andet være motorcykler fra BMW, Yamaha eller Harley-Davidson – faktisk har alle mærker interesse. Ved at pantsætte din motorcykel via Pant i Alt er du sikker på, at du får en fair pris for den. De samarbejder nemlig med en uvildig ekspert, som har stor erfaring med motorcykel og som vurderer din motorcykel. Dermed kan du være sikker på at få den rigtige pris, når du vælger at pantsætte din motorcykel.

Pantsætning af din bil

Det er især, hvis du har brug for et større lån, at det giver mening at pantsætte din bil. Da din bil er en del mere værd end fx smykker og ure, er det oplagt at sælge den med tilbagekøb, når du har brug for lidt flere penge. Hos Pant i Alt kan du pantsætte din bil, uanset hvilken bil der er tale om. Hvad enten den er ny eller gammel, dyr eller billig, så får du en pris, der afspejler dens værdi. Når eksperten vurderer din bil, er det blandt andet stand, mærke, markedspriser og efterspørgsel, som er afgørende for, hvor meget du kan få ved at pantsætte den. Når du vælger at pantsætte din bil, sælger du den med tilbagekøb. I den periode, hvor den er solgt til Pant i Alt, lejer du den. Selvom du er afhængig af din bil for at kunne få hverdagen til at hænge sammen, kan du altså sagtens vælge at pantsætte den alligevel.

Frihed til at bruge dine penge, som du vil

Ved at pantsætte kan du altså både få mindre og større beløb udbetalt. Derudover giver det at pantsætte dig den massive fordel, i modsætning til andre former for lån, at du har fuld frihed til at bruge pengene, præcist som du vil. Om pengene skal bruges på forkælelse, at betale regninger eller noget helt tredje, spiller ingen rolle, når du vælger at pantsætte. Derfor er det også en oplagt løsning for dig, der ønsker dig fuld frihed til at bruge dine penge, som du vil og har brug for.