Lån penge på alternativ vis hos Pant I Alt

pant i alt

Pant I Alt er en forretning, der er baseret på et særligt princip: Køb med tilbagekøb. Du låner altså ikke penge på almindelig vis, som du kender det fra banker og andre pengeinstitutter. Nej, derimod kan du sælge en af dine værdier – det være sig et ur, et kunstværk, et smykke, din bil osv. – og når du igen er kommet til penge, kan du købe værdien tilbage. På den måde har du altid penge, når du står og skal bruge dem. Smart, ikke?

Slut med at holde sig tilbage

Har du før været nødt til at måtte melde fra til et arrangement med vennerne eller kæresten, fordi du ikke havde råd? Har du været nødsaget til at blive hjemme, når du var blevet inviteret et sjovt sted hen, fordi du bare ikke havde penge nok til at deltage? Dette kan være fortid nu, hvis du låner penge på den alternative vis, Pant I Alt tilbyder det. Har du fx et smykke, du kan undvære i en vis periode, ja, så får du de fornødne penge på kontoen til at more dig med dine nærmeste. Og det smarteste af det hele er, at du ikke MISTER smykket, nej, du har kun lånt det ud i en kortere periode. Så lån penge hos Pant i Alt, hvis du gerne vil kunne deltage i det sjove, der foregår omkring, og hvis du gerne vil vinke farvel til aftener, hvor du sidder derhjemme alene, fordi du er nødt til at spare penge.

Lån penge på nem vis

Når du skal låne penge via “Køb med tilbagekøb”-princippet hos Pant i Alt, foregår det på følgende måde: Når du indleverer dine effekter, får du en sikker vurdering og en kontrakt udleveret, så du efter aftalt løbetid kan få dine effekter retur, når du har tilbagebetalt.

Udbetalingen hos Pant i Alt får du både hurtigt og nemt, og hos firmaet behøver du ikke at bekymre dig om RKI. På Pant I Alts hjemmeside kan du få en gratis og uforpligtende forhåndsgodkendelse, og på denne måde kan du indlevere dine effekter, når du har lyst.

Din betalingsfrist er 31-180 dage, og du bestemmer selv tilbagekøbstidspunktet.

Eksempel: Lån penge ved at indlevere dit Rolex ur med en vurderingspris på 40.000 og få op til 20.000,- (50%) udbetalt. Tilbagekøbsprisen efter 60 dage er 24000,-. Det er da en smart måde at låne penge på.

Vil du låne penge? Her finder du Pant I Alt!

Pant I Alt har to afdelinger, en i Skovlunde og en i Kolding: