Prøv nogle anderledes konferencelokaler i København

Forleden var jeg til en konference om børn og bevægelse. Normalt bliver den slag konferencer afholdt i nogle kedelige konferencelokaler København, men denne gang foregik det ude på Gladsaxe stadion og jeg var meget spændt på hvad de havde fundet på. Desuden vidste jeg ikke noget om Gladsaxe Stadion og slet ikke, at det er der Akademisk boldklub har hjemmebane.

Jeg havde egentlig ikke forventet så meget, men allerede da vi kom derud startede det godt. Vi blev modtaget med forfriskninger og personalet derude havde en utrolig positiv energi på alle os der skulle deltage i konferencen. Set udefra så det også ud til, at det her var nogle helt usædvanlige konferencelokaler København.

Da vi kom indenfor, tror jeg vi alle blev ret imponerede. AB er jo ikke ligefrem en fodboldklub man hører så meget til mere, men deres stadionfaciliteter er i absolut topklasse. Jeg havde ikke lige forestillet mig at jeg skulle se så usædvanlige, men fede konferencelokaler København. Det var virkeligt flot og den udsigt der var ud over fodboldbanen, var second to none.

Det allerbedste var, at omgivelserne passede godt til konferencens tema om bevægelse. Mellem de forskellige oplæg, var der arrangeret forskellige arrangementer inde på fodboldbanen, og det var en stor oplevelse. Skal jeg anbefale nogle konferencelokaler København, så kan jeg klart anbefale Gladsaxe Stadion. Også til konferencer som ikke handler om bevægelse og idræt for børn.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*