Hundegalleri – de vigtigste forsikringer for private og erhverv

forsikringer

Synes du også, at forsikringer kan være en jungle at navigere igennem? Det synes vi i hvert fald. Derfor har vi i dette indlæg sat os for at lette hele processen lidt for både private og erhverv. Der findes nemlig et hav af forskellige forsikringer, men hvilke er egentlig de mest essentielle, og hvilke kan man godt leve uden?

Forsikringer er ofte en økonomisk belastning hos de fleste danskere, og derfor ønsker man naturligvis at spare så mange penge på disse som muligt. Vi håber med dette indlæg blandt andet at kunne spare dig for lidt penge.

Disse forsikringer er de vigtigste for private

Som privatperson er der nogle forsikringer, som du bliver nødt til at have. Vi anbefaler i hvert fald, at du kraftigt overvejer dem, hvis du altså ikke allerede har tegnet dem.

Vi har listet disse forsikringer herunder:

  • Indboforsikring – Du ønsker ikke at lide et stort økonomisk tab, hvis der pludselig bliver stjålet ting fra dit hjem, eller hvis en forfærdelig vandskade skulle ødelægge dit inventar.
  • Ansvarsforsikring – Vi anbefaler, at man altid tegner en personlig ansvarsforsikring. Den er nemlig som udgangspunkt ikke inkluderet i din indboforsikring.
  • Hundeforsikring – Hvis du er ejer af en hund i Danmark, så er det faktisk lovpligtigt, at du tegner en hundeansvarsforsikring. Dette kan du læse mere om på denne informationsside.

Som det ses af ovenstående handler det ofte om, hvad man har af aktiver. Har du eksempelvis en bil, så er det klart, at en kasko er nødvendig.

Disse forsikringer er de vigtigste for erhverv

Når man snakker om erhvervsforsikringer, så handler det i høj grad om, hvad den enkelte virksomhed beskæftiger sig med. Det er dog vigtigt, at du tegner en arbejdsskadeforsikring, hvis du har medarbejdere. Husk at du som ejer også tæller som en medarbejder.

 

Er du i tvivl om, hvad lige præcis din virksomhed bør tegne af forsikringer, så anbefaler vi at tage kontakt til nogle af landets mange forsikringsselskaber og spørge. Der kan nemlig være mange forskellige svar.