Bones – når hele familien skal ud at spise

bones

Hvad end du vil fejre, overraske eller måske endda trøste, er der ikke noget der duer, som lækker mad og samvær. En tur på restaurant Bone’s er den perfekte måde at forkæle en du holder af på, og er uden tvivl en gestus, der vil blive husket og måske endda gengældt. Besøg en af Bones’ hyggelige restauranter, og oplev ægte amerikansk stemning med god mad og godt selskab.

Early Birdy-rabat til de tidlige

Det behøver ikke at være en dyr fornøjelse at spise ude i hverdagene – heller ikke selvom maden er lækker.

Hos Bone’s kan du i alle hverdage fra mandag til torsdag benytte dig af restaurantens Early Birdy-tilbud. Et tilbud, der betyder, at du får hele 20 % rabat på din regning, hvis du spiser mellem klokken 16.30 og klokken 19. Så gør hverdagen lidt sjovere og meget nemmere, og slå et smut forbi Restaurant Bones.

Spisted og take away

Du kommer aldrig til at gå galt i byen med en tur på Bone’s, hvor både humøret, stemningen, servicen og ikke mindst maden er helt i top. Når du befinder dig i Bones, vil du opleve en bølge af den unikke amerikanske kultur, som stråler fra restaurantens vægge i form af helt unikke fund. Det er dog ikke kun væggene, der er præget af Amerika, men selvfølgelig også vores velkendte menukort, der indeholder alt hvad hjertet begærer af saftigt og lækkert BBQ-mad.

Bone’s er en familievenlig restaurant, og der er sørget for, at der er mad for enhver smag. Hvad end du foretrækker de klassiske spareribs med vores helt originale BBQmarinade, eller måske er mere til kylling eller salatbar, går du aldrig sulten hjem, efter et besøg hos Bones. Restaurant Bones har selvfølgelig også sørget for de helt små, og har derfor et hav af juniormenuer at vælge imellem.

Alle disse lækre retter tilbyder Bones også som take away i. Så kan du få lov til at opleve og forkæle din familie med vores mad, selvom tiden måske ikke er til en restauranttur – eller hvis stemningen måske bare hælder mere i retning mod sofaen.

Du går aldrig galt i byen med de lækre spareribs fra Bones.

Kontakt Bones

Bone’s Restauranter A/S
Dalgas Alle 3
7400 Herning
Att: Jan Vinther Laursen

Tlf. 97212235 (ikke til bordbestilling)

Links: FacebookYouTubeInstagramAmino BizzCrunchbase, VimeoVirksomhedsoplysninger og Tumblr.